Başakşehir PTT sorunu

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Bana gönderilen ve geçen hafta Cuma günü dağıtım için Başakşehir DTM ne ulaşmış kargom hala "Cihet Hazırlama Listesine Eklendi" statüsünde gözüküyor.

    Cağrı merkezine sayısız arama hiç bir işe yaramıyor. Acil kodlu şikayet ve s. aynı hikaye. Başakşehir DTM telefonlara cevap vermiyor. Sorumlu birisini bulamıyorum. Yani 2 güne 1000 km yol yapmış olan kargo 5 güne 10 kilometreyi gidemiyor.

    İnterneti araştırdım aynı Başakşehir DTM den başka insanlarda mağdur olmuşlar.


    Bu kafayla nereye varabilirler ki...

  • Aynı şey bizim de başımızda var, 10 gün önce teslim edilmesi gereken paket halen gelmedi. Geçen yıl da bir paketim kayboldu, teslim edilmedi. Ev oluca önemsemiyorlar, fakat verilen adres şirket oluca fazla sorun yaşanmıyor.


    NOT: Son yapılan düzenlemeye göre daha önce 20$ altı vergi muafiyeti kalkmış durumda. Yani 1$'lık ürün dahi vergiye tabi olacak, bu yüzden gecikmeler yaşanabilir. Tahminimce vergi tahsilatı nasıl ve kimler tarafından yapılacak ve ek eleman ihtiyacı problemleri olabilir.

    Dominator 200W Elite LW Vortex .22

    Weihrauch HW77K .177, Hawke Vantage 4-12x50 AO

    Zoraki HP 01_02 Ultra .177 , Stoager 4x32 , Hawke 1x30 Red Dot

  • Keşke yurtdışı olsaydı - benimki yurtıçı 2 tane kargo. Biri 22 Mayıs ikincisi ise 23 Mayıs ta Başakşehir DTM ye ulaşmış gözüküyor. Bugün 23 Mayısta geleni teslim ettiler bunca şikayetten sonra. Dağıtım için gelen elemana sordum - ikincisi nerede, aynı yolu boşuna gitmiş olacaksın. Anlaşılan işler PTT de karışmış. Dağıtımı taşeron şirketlere devretmişler. Elemanın söylediği - aşırı yoğunluk var, lakin çağrı merkezi hiç böyle söylemedi.

    Bu arada eğer DTM'ye gelmiş ve hala "Cihet listesine eklenmiştir" filan yazıyorsa, beklemek yerine DTM'ye bizzat giderek kargoyu alma imkanı var.

    CİMER den Ulaştırma Bakanlığına şikayette bulundum, belki teselli yerine geçer diye :)


    20 $ gelince akılları şimdi mi başlarına geldi. Yerli sanayi Çin'in ucuz işçiliğinden dolayı yıllar önce düşüşe geçmiş durumunda. Vergiye karşı değilim, yeter ki zorluk çıkararak süründürmesinler.

  • Çok doğru, teslimata gelen görevliye vergisini ödeyelim, o da makbuzunu kesip versin, yeter ki zamanında ve sorunsuz elimize gelsin.

    Dominator 200W Elite LW Vortex .22

    Weihrauch HW77K .177, Hawke Vantage 4-12x50 AO

    Zoraki HP 01_02 Ultra .177 , Stoager 4x32 , Hawke 1x30 Red Dot