hedefin gözetimi için wifi kameralar

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhaba


    uzun mesafe atışlarda isabet kontrölü için çoğu kişi dürbün kullanılıyor. bunun dışında FPV veya diğer wifi olan (aksyon veya cctv) kameralar hedefin yanına monte edilerek laptopla beraber kullanılabilir. artısı - bilgisayara çekim ve kolayca izlenim. bu kameraları kullanan varmı? hangi markalar uygun ve yeterince kaliteli olur bu iş için?


    hatta eski smartfonlar da yarayabilir. örneğin https://www.cnet.com/how-to/tu…o-a-home-security-camera/


    keyifli atışlar dileğiyle...

  • Açıkçası benim düşündüğüm yöntemden çok daha iyi; tripod üzerine monte eski bir digital kamera ve kablo ile eski 17" tüplü PC monitörüne görüntü aktarımı. Kablo 10 m, kamera zoom ile 10 m mesafe olasa monitörü yan masaya koyarak ancak 20 m mesafe olabiliyordu ve tabi taşıması mümkün olmadığı için sabit bir sistem düşünmüştüm ve iptal edildi. Bu iş için dürbün alındı, fakat her atıştan sonra tüfeği bırak dürbünü al, not et zor oluyor. Wifi kamera, laptop görüntü ve kayıt oldukça yararlı ve kolay olacaktır.

    Dominator 200W Elite LW Vortex .22

    Weihrauch HW77K .177, Hawke Vantage 4-12x50 AO

    Zoraki HP 01_02 Ultra .177 , Stoager 4x32 , Hawke 1x30 Red Dot