Avfoni Rezilliği

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Arkadaşlar size geçen sene avfoni.com'la yaşadığım sıkıntıyı paylaşmak ve bu sayede sizlerin de benimle aynı sıkıntıyı çekmemenizi istiyorum.


    2018 aralık ayında avfoni.com'dan Hatsan Turcar 5,5 mm havalı tüfek seti sipariş vermiştim. Sitelerinde "en geç 7 gün içinde kargoda" ibaresi açıkça yazmaktaydı fakat aradan 10 gün geçmesine rağmen ürünüm kargoya dahi verilmemişti. Bunun üzerine müşteri hizmetlerini aradım ve karşıma ilgisiz bi varlık(!) çıktı. Ürünümün ertesi gün kargoya verileceğini söyledi. Ertesi gün oldu fakat ürünüm yine kargoya verilmedi. Bunun üzerine müşteri hizmetlerini tekrar aradım fakat numaramı görmüş olacaklar ki defalarca aramama rağmen açmadılar. Hatta bazen açar açmaz geri kapattılar. Ürünü kargoya vermeleri tam 15 gün sürdü ve ürün elime 18 gün içinde ulaştı. Fakat yolladıkları ürün benim sipariş ettiğim Hatsan Turcar modeli değil Hatsan AirTact modeliydi. Bunu belirtmek için geri aradım fakat telefonumu yine açmadılar. İade etmek istedim fakat sitede ürün "teslim edilmedi" olarak gözüktüğü için iade seçeneği kapalıydı. Olayın üzerinden tam bir yıl geçti fakat halen ürün sitede "teslim edilmedi olarak gözüküyor. Kısacası müşterisine değer vermeyen ilgisiz bi firma. Avfoni.com'dan alışveriş yapacaklar için tavsiyem: YAPMAYIN !:!::!::!: