Havalı Tüfek önerisi

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhabalar

    Son zamanlarda havalı tüfeğe merak saldım ve aslında uzun süredir de hobi olarak yapmak istediğim bir spor ancak tüfekler hakkında çok fazla bilgi sahibi değilim. Yeni başlayacağım icin 300-400 civarı bir tüfek almak istiyorum ama ne tür veya ne tip bir tüfek almam konusunda bir fikir sahibi değilim. Yeni başlayan biri yaylı mı havalı mı almalı? Hangi marka daha kaliteli ve iyi atış yaptırtır? Hangi kalibre daha iyidir?

    Yardım ederseniz çok müteşekkir olurum.

  • Merhaba hobiye hoş geldin :) . bütceniz civarında hatsan marka tüfekler var bildiğim kadarıyla kampanyalı vs diye ararsanız bulabilirsiniz. iki hafta önce bayiide denk geldim kampanyalı bir hatsan alıyordu birisi 400 küsür tl gibi bir fiyatı vardı. ki hatsan'ın satış sonrası servis desteğinden memnun kalan çok insan vardır. kalibre konusuna gelirsek 4.5mm artık tr'de pek tercih edilmiyor diye üretimi bitmiş. 5.5mm tüfek bulabilirsin ve çeşidi boldur. 4.5 mm ye göre genelde iki kat fiyatlı oluyor 5.5mm ler. ben isabet konusunda pek bir fark yakalayamadım iki kalibre arasında, gayet stabiller.

  • Hatsan mod 95 veya 99 gibi tüfekler işinizi görecek ve alışmaya başlayınca sizi memnun edecektir diye düşünüyorum. Kalibre olarak 5.5 olanı tavsiye edebilirim.

    ;avci;Ser4827_Mod99