HATSAN MOD 85 SNIPER PELLETİ YUKARI ATMA

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhabalar. 10 gün önce sıfır almış olduğum hatsan mod 85 sniper tüfeğim ile 10-20 metre arası yaptığım atışlarda sürekli hedefi üstte vuruyorum. 200 pellet atmışımdır. Gez'i en alta indiriyorum biraz hedefe yaklaşıyor ama yine üstte vuruyor. Dizelleme etkisi olmayabilir cunki atışlar hep üste ve birbirine yakın oluyor.Uzun yılladır havalı tüfek kullanırım hepte hatsan kullandım ama malesef ilk defa böyle bisey geldi başıma. Sevgili abilerim kardeşlerim acaba tufegin namlusumu eğri yoksa gezde mi sıkıntı var. Ne yapmamı önerirsiniz?

  • Lazerle kısa mesafede test edebilirsin. Tüfeği masaya sabitleyip, lazerin vurduğu yer ile saçmanın vurduğu yeri karşılaştırabilirsin. (Dürbün sıfırlar gibi) Ucuz olan pazar işi lazerlerle bile yapmak mümkün ama biraz uğraştırır hizzayı yakalamak. Aklıma baka bir yöntem gelmiyor.