Camo cometa diana havalı tüfek tavsiyesi

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhaba,

    Sıfır ya da temiz ikinci el gamo, cometa ya da diana yaylı ya da gaz pistonlu tüfek bakıyorum. Beni üzmeyecek, mümkünse alttan ya da yandan kurmalı, isbaet gücü yüksek olabildiğince hafif bir tüfek öneriniz var mı?

    • Official Post

    Ne yazikki bu konuda en önemli konu bütçeniz. Onu belirlediyseniz tavsiye konusunda bircok arkadss destek olacaktır

  • Merhaba dostum,

    Yıllarca yaylı tüfek kullandım. İlk hatsan mod 99 isabetli nispeten hafif gücü de orta sınıf idi yatagun dampa ve hawke 4-12-50 dürbünle problem yaşamadım. acemiliği atınca daha güclü bir şey alayım dedim ve diana mod 48 aldım. Gücü yüksek, isabeti güzel, tepmesi dengeli ama sert bir tüfekti zevkle kullandım ve hala envanterimde. Ancak yatagun dampayı resmen parçaladı bende sportmach dm60 aldım onunla devam ettim. Bu hobiye alışınca insanın kanı kaynıyor ve Airking diye tabir edilen Diana mod 54 aldım. Gerçekten Airkingtir kendileri isabeti ve gücü o kadar yeterli ki insanı kendine hayran bırakıyor. Tek dez avantajı ağırlı ve retroge denelin tepme emen sistemi öyle ki atıcı hissetmiyor tepmeyi ama dürbün perişan oluyor üstünde. Eğer ki dianalardan birini seçecek isen sana tavsiyem ZR veya Protector ayak ile hawke dürbün kullanman yoksa hobiden soğursun. Kaliteye gelecek olursan hatsan fena değildi ama Dianalar gerçekten deden toruna miras kalacak şekilde üretilmişler.

    güç ve isabet nispeten ters orantı içindedir ve dianalar tam bu çizgide yer alır hem güclü hemde isabetli magnum sınıfı yaylılar. Güclü ve isabetli silahlar her zaman ağır olur ki meydana gelen tepmeyi dengelemek için. Bu hususları göz önünde bulundurarak tercihini yapabilirsin.

    Fx impact M3 700mm 5,5 superior+Element Titan 5x25x56

  • Diana ve Cometa nin tum modellerini kullanmis bir kisi olarak, diana kalitesi bir baska. Diana 52 veya 48 tavsiye ederim. 54 kadar isabet ve kalite yakin. Fiyati 54 e gore makul. Elbette imkan var ise 54 alin. Ben de hali ha,irda 4.5 mm mod 54 aticisiyim. Isabet, guc, estetik ve kalite bir arada.