Hatsan Predator pcp güç ayarı

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • 3x9x40 hawke dürbünle İlk kez 100 metreden sonra yaptığım atışlarda attığım pelletler hedefe değilde daha yakına düşüyor yani tüfeği hedef noktasının ilerisine gelecek şekilde yukarıya kaldırıp atarsam uzak mesafede ancak o şekilde vurabiliyorum ya da hedefin yakınına atabiliyorum. Bu durumun tüfek güç ayarı, pelletin ağırlığı ve atış mesafesinden kaynaklı ve düşme denilen bir durum olduğunu öğrendim ve tüfeğin gücünü artırmak için Hatsana göndermem tavsiye edildi. Peki kendim tüfeğin gücünü manuel olarak arttırabilir miyim?

    • Official Post

    Silah hakkinda tek bildiğim görsel olarak dunyada yapılmış en guzel tufek. Bunun dışında el beceriniz trknil bilginiz varsa çekiç yayini daha güçlü bir yay ile değiştirip gücü artırabilirsiniz. Ama bu konularda deneyimli degilseniz pek tavsiye etmem zira yay konusu sizi memnun degil pismanda edebilir. Tufek nadir bulunan bir parca oldugu icin hic inceleme şansım olmadı. Fabrika ile görüşmeniz en saglikli çözüm olacaktır. Onlardan tüfeği 1250fps power yapmalarini isteyin.