hatsan mod 125 için TH kundak bulabilirmiyiz EXTRADAN

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Hatsana elinizdeki kundağın sizin hatanız yüzünden kırıldığını söyleyip, tüfeği kundaksız kargolayın.İçine de parmak delikli kundak istediğinizi bildiren bir not koyun fazla bir ücret tutmaz. :thumbdown:

  • Hatsana elinizdeki kundağın sizin hatanız yüzünden kırıldığını söyleyip, tüfeği kundaksız kargolayın.İçine de parmak delikli kundak istediğinizi bildiren bir not koyun fazla bir ücret tutmaz. :thumbdown:

    Engin değişik bir düşünce yalan söyleyerek değişim sağlamak , peki sen bu düşünceni yazmışsın bunu hatsan çalışanlarıda okuduğu zaman demiyeceklermi böyle bir mal geldiği zaman işin içinde hile var doğru değil dedikleri diye.. sonra hatsan diğer kişilerede önyargılı yaklaşacak acaba bunlardamı yalan dolanla tüfeklerini tamir ettirmeye çalışıyor diye.. :)

  • Engin değişik bir düşünce yalan söyleyerek değişim sağlamak , peki sen bu düşünceni yazmışsın bunu hatsan çalışanlarıda okuduğu zaman demiyeceklermi böyle bir mal geldiği zaman işin içinde hile var doğru değil dedikleri diye.. sonra hatsan diğer kişilerede önyargılı yaklaşacak acaba bunlardamı yalan dolanla tüfeklerini tamir ettirmeye çalışıyor diye.. :)


    Yurtdışından gelen dürbünlerin üstünde de 90$ falan yazıyor o zaman herkez yalancı. ;tese;kkur Kötü bir durum yok ki ücreti neyse veriliyor sadece bahanesi beyaz bir yalan.Herhalde mesajımı tam okumadınız.

  • Engin sizin derken,tüfek sahibini kasdetmiştir muhakkak.


    Selamlar

    Fx Revolution


    HW 97 k


    Diana mod 350


    HW 45


    Diana P5 magnum

  • sonuçta bedava yapmıyorlar

    AA s510 22 cal twintube(43fpe)



    Hayatta iki şeyden korkarım, bir AIIah’tan, bir de AIIah’tan korkmayandan.

  • madem öyle en iyisimi yeni model mod125 th al daha karlı çıkarsın,alacağın bayi ile konuş dürbün onda kalsın 60 70 ytl ne kadar düşüttürebilirsen senin karına,sadece tüfek pazarlığı yap,tahminin 165 175 arası sana patlıyabilir yeni mod125 th,yeni kundak yaptırmaya kalksan bahsetdiğim fiyatı yakın bir fiyat isteye bilirler senden kardeş,birde herkes uğraşmaz bununla,ayrıca işin ehlini bileni bulman lazım,yeni bir mod125 th almak daha karlı olur senin için,dürbünü almayı verir sin daha az para ödersin
    farzet 165 ytl ye yeni mod125 th aldın,bu fiyatı 2 ye bölelim kundak sana 82.50 ykr a gelecek,öte yandan yep yeni bir tüfek sahibi olacaksın,ayrıca elinde yedek malzeme bulundurma şansın doğacak,2 tane mod125 parçalar aynı parça ^^

  • iyi fikir diyerinide satarsın gider yada atışa meraklı bir arkadaşına hediye ederek bu hastalığa birini daha bulaştırmış olursun x;.z;rofl.; .saygılarımla