Havalı Tüfek Tavsiyesi

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Arkadaşlar herkese merhaba. 3 sene önce bir hatsan mod 25 almıştım. Pek hoşuma gitmedi şu an yatıyor. Ne isabeti ne gücü beni tatmin etmedi. Zaten ilk havalı silahımdı bilmeden almıştım. Ben şimdi güzel bir havalı silah arayışındayım. Ancak piyasada çok çeşit var kafa karıştırıyor. Kafamda birkaç model var ancak pek bilgim yok bu konuda öneri bekliyorum. Hatsan mod 25 supertact vortex qe bu silah tabanca olarak geçiyor güç ve isabet konusunda nasıldır kullanan varsa deneyimini paylaşmasını rica ederim. Bunun haricinde mod 135 vortex qe mod 87 vortex qe ve mod 125 sniper vortex bu 3 tüfek arasında kararsız kaldım. İncelediğim kadarıyla tek farkları çıkış hızı görünüyor ancak kağıt üzerindeki bilgiler pek açıklayıcı değil. Deneyimlemis arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Benim beklentim öncelikli olarak isabet ve dayanıklılık. Fazla güç meraklısı değilim ancak yine de ekstradan güçlü olması tabi ki iyi olur.

  • Ben mod 125 vortex aldım. Mod 125 Sniper modeli bildiğim kadarıyla daha ağır. Ağır olması taşımada ve ayakta desteksiz nişan almada eksi bir özellik. Neticede güçleri aynı. O yüzden sniper olmayan sade mod 125 vortex bana daha mantıklı geldi. Bildiğim kadarıyla namludan kırmalı havalı tüfekler arasında mod 125 çeşitleri en güçlüleri. Değişik pelletlerde deneyerek en uygun pelleti tespit ettiğinde güçlü ve keyif verici atışlar yapabilirsin. Tabiki aldığın ürünün sorunsuz ve sağlam çıkması biraz şans işi.