NAMLUDAN HAVA KAÇIRMA SORUNU

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhaba arkadaşlar,

    At 44 um var.kafa.gif Şimdi tüm oringleri değiştirmeme rağmen namlu ucundan hava kaçırıyor.kafa.gif Tüpü sokup bastığımda bu sefer valfin deliklerinden kaçıyor.kafa.gif kafa.gifİğneyi kafa.gifçıkarıp onun oringinide değiştirdim bişey değişmedi.kafa.gif Regülatöru dışarda taktirdigim için hatsana göndersem ilgilenirler mi ondanda kafa.gifşüpheliyim.kafa.gif Nasıl tamir edebilirim yardımcı olabilir misiniz.kafa.gif

    Not: Dolum yaparken kurma kolunu çekerek 100 bara kadar doldurdum ama genede hava kaçıyordu normalde 50-60 bardan sonra durması lazım.

  • benim başıma da aynı sorun gelmişti. tüpü tam boşalttığım için valf yeterince geri gelmediği için hava kaçırıyordu. daha doğrusu hiç hava basılmıyordu. hava namludan geliyordu. tüpü söküp valfi pense ile tutup çekip hava bastım bu sefer de sızıntı şeklinde bir kaçırma oluyordu tıs diye bir ses geliyordu, ama dikkat ettim bir hafta ancak tüp boşalıyordu. beni rahatsız ettiği için valfi söküp baktım. yuvasında biraz toz vardı temizleyince sorun hal oldu. içeride yağ kir vs varsa araya girip sızıntı yapabilir.

    diana mod 48/52- 177

  • Merhaba. Valf yastığınızda kılcal çizik oluşmuş büyük ihtimalle . Hatsana gönderin tamir ederler. eğer etmezler ise benimle iletişime geçin. Geçmiş olsun...

  • Çözdüm arkadaşlar, ihtiyacı olan olursa diye yazayım;

    Valfin iğnesini çıkarttıktan sonra içinde beyaz plastik bir halka var onun üzerinde de bir oring var onu değiştirince düzeldi. Ancak ilk basmada 100 bara gelene kadar hafif kaçak devam edebiliyor sonra duruyor.