buluşmadaki fx revonun üstündeki dürbün

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • evet bu dürbün neyin nesi idi öyle ufukdaki ağacın dallarındaki yaprağı göre biliyordum tabi buna bakma fırsatını sabah erken gitmemde buldum ama gerçekden harika bir dürbündü ve artıklıda diğerlerine göre daha ince yapılmışdı bu dürbünü anlatacak olan varmı ben merak ettim tam olarak bakamadım kaç x di ne marka idi ve fiyatı da nekadardı bilen duyan gören varsa anlatabilrmi arkdaşlar

  • Buluşmadaki FX'ler üzerindeki dürbünler :


    Revolution -> Nikko Stirling Platinum 6-24X56 IR Nighteater
    Gladiator . -> Bushnell Banner 6-24X40 AO MD
    T-12 ....... -> Hawke Map Pro MP 3-9X50 AO


    Nikko dürbünler ve aksesuarları, halen üretim aşamasında.
    Ağustos sonu gibi sevk edilmelerini bekliyoruz.

  • Ülkü Bey merhaba,bende 6x24-56 nikko stirling nighteater 30mm dürbün getirmiştim.fakat dürbünle beraber getirtmiş olduğum 30mm dampa gladiator e olmaz sanıyorum.fx lerin üzerinde gördüğümüz yüksek 30mm ayaklardan da gelecekmi??.saygılar.ahmet fahri özyurt

  • Normal olarak iki parça yüksek ayaklarla monte edilebilir. Tek parça ayak kullanmak isterseniz (dampa gereksiz), şarjörün iki tarafına yükseltici (riser) bloklar takmalısınız.
    Nikko dürbünlerle beraber 1" ve 30 mm dürbünler için çeşitli ayaklar da gelecek.

  • Ülkü Bey, yanıtınız için teşekkürler.gladiatör da ya uygun orjinal bir ayak olmasını istiyorum.yatagun a gelecek diyorsunuz,beklerim.gelene kadar da birşeyler uydururum tahmin ediyorum.hele bir gladyatör gelsin bir çaresine bakacağım.saygılar.a.fahri özyurt :thumbup::thumbup::thumbup: