Kral Bighorn EN ve TR sayfalarda hız/güç farkı

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Herkese merhaba,


    Her ne kadar hiç kullanmasamda görüntüsünü beğendiğim Kral Bighorn'a üreticinin internet sayfasından bakarken bir şey farkettim ve sizlerle paylaşmak, düşüncelerinizi almak istedim.


    Kral'ın İngilizce olan sayfasında Bighorn'un namlu çapına göre 5,5mm'den 9mm'ye kadar hız ve güç değerleri verilmiş. Mesela 6,35 için 1100fps ve 92J bilgisi paylaşılmış.


    Türkçe olan sayfada ise çaplar 6,35mm ve 9mm arası tanımlanmış ve 6,35 için sadece hız değeri olan 900fps değeri verilmiş. Satıcı firmaların sayfasında da hız 900fps olarak tanımlı.


    Bunun sebebi nedir? 92J değere sahip 6,35mm çaplı Bighorn'u neden yurt içinde satışı yok? Veya var da tanımlamalar mı yanlış?


    Selamlar

  • GTA isimli ABD menşeli sitede bir hobici yüksek kalibreli Bighorndan övgüyle söz edip, modlamaya çok müsait altyapısı olduğundan bahsetmişti.Ancak ülkemizde sadece 6.35 olarak satışta. Daha güçlü 6.35'in neden satışta olmadığını Kral fabrikayı arayıp Hulusi beyden öğrenebilirsiniz, mutlaka yardımcı olacaktır. Hatta paylaşırsanız seviniriz.

    "Kendini bil"


    Hatsan mod. 45 (1993 model)
    Hatsan mod 87 QE
    Hatsan Escort MPA- TS


    Kral Puncher Maxi
    Kral NP01

    Kral Puncher Nemesis


    Huğlu Effecto PX5 Pro


    Zoraki HP 01-02 light (4.5)
    Zoraki HP01-02 ultra (4.5)


    Crosman Vigilante
    KWC Mauser M712

    Gamo PT85

  • Sayın Umtys, tavsiye ettiğiniz üzere dün firma ile temasa geçtim. Fabrikadan Sibel Hanım hemen dönüş sağladı sağolsun.


    Görünen o ki, TR sayfada değerler yanlış verilmiş. Durum EN sayfada yazdığı gibiymiş. Yani 6,35mm için 1100fps ve 92J (=68 fpe) bilgisini teyit ettiler. TR sayfalarını da düzelticeklerini belirttiler.


    Yani şahsen klasik güzel bir tasarıma sahip olduğuna düşündüğüm Bighorn aynı zamanda tatmin edici bir fpe fabrika değerine de sahip.