Laser BoreSighter her defasında farklı yeri gösteriyor

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Üstadlar merhaba 2009 yılından aldığım Hatsan AT44 WX-10 LW , Hawke Eclipse 30 SF 6-24x50 Metric ve Hill PCP pompamı geçen hafta bahar ile beraber tekrar kullanmak istedim. Silahımı o zamanlar Hobisilah yöneticisi Allah rahmet eylesin Hakan HIZLI idi ona regülatör, su terazisi ve yazı vs vs modlar yaptırmıştım kendisini tekrar rahmetle anmak isterim. Silahımın bakımlarını yapıp havasını boşaltıp kaldırmıştım. Maşallah hiç bir sıkıntısı yok haftasonu keyifli bir atış günü yaşattı. Ancak hobiye tekrar başlamadan önce n11 den ucuz bir Laser Boresighter almıştım.


    Kalibresine göre olan başlığı taktım namluya geçirdim ancak her defasında lazer başka yerleri gösteriyor ve o kadar uç yerleri gösteriyorki sıfırlama için taretlerin limitlerine ulaşıyor. Sıkıntı ucuz malzemedemi yoksa bendemi ? :)


    Ha olmasada olur 25 metreye koyduğum bir hedef kağıdı ile aşşağı yukarı bir sıfırlama yapabiliyorum ve o ayarla 75 metreye kadar hedefleri rahatlıkla vurabiliyorum. Bu haftasonu 100 - 125 deniyecem bakalım :) Mesafe ölçme işinide ozamanlardan beri yaptığım aynı usul ile yapıyorum seyyar kablo makarası ile kablo üzerinde metreler yazıyor :)


    Saygılarımla

    Dinçer

    Sorunu çıkaran değil, çözen ol !


    HATSAN AT44 WX-10 LONG LW PREMIUM 5.5mm - Regülatör modding by Hakan HIZLI

    HAWKE ECLIPSE 30 6-24x50SF (Metric)

    VECTOR OPTICS NO LIMIT

    HILL MK2 PCP PUMP

    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen SAYKOTURK ().

  • üstat tekrar hoşgeldiniz güvenme hiç te uğraşma diğer yöntem en sağlam yöntem lazer sıkıntı her halükarda diğer metodu uygulamak zorundasın