At44 tüp oringi değiştirdim doğru oring mi?

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Hatsan at44 tüpüm dolum yerinden hava kaçırıyordu o problemi çözdüm. Bir kaç saat sonra manometreye baktım ve tupteki havanın tekrar boşaldığını gördüm ve bu sefer diğer tarafta kaçırıldığını gördüm. Daha sonra bu oring ile değiştirdim ve sıkıntı kalmadı. Acaba doğru oring mi diye aklımda soru işareti kaldı. Ayrıca pirinç malzeme hem açarken hemde kapanırken biraz zedelendi bunun ezmeden açmanın bı yolu yok mu?

  • sıkıntı kalmadıysa dert etmeyin. hatsanın diğer modellerinde o parça metal kapak şeklinde imal edilmiş. dönerek açılıyor. malesef bu modelde böyle bir parça konulmuş. bir iki kez açılınca biraz gevşiyor ondan sonra daha rahat çıkar. bence bu kadar sökebildiyseniz artık tüfeğe hakim sayılırsınız. bir şeyleri dert etmek yerine keyfini çıkarmaya bakın.

    diana mod 48/52- 177

  • yani hallettim tabiki sıkıntıyı ancak insan tereddüt ediyor nede olsa 200 bar hava basıyoruz. hala tam cesaret edemiyorum ama :D. Teşekkürler.

    At44 long lw+ gamo 3-12x50