Crosman 1077 arıza

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • arkadaslar merhaba. Crosman 1077 co2 tüplü 4,5 cal. birzamanlar cok popülerdi. Ben de cok hafif oldugundan plinking icin aldim. Yaklasik 2aylik bir silah. Sorun şu atış gucleri cok değişken. Her atis sonrasi buzlanma soguma vs nedeniyle 10 sn kadar beklememe ragmen gücü cok değişken. Denemeleri evde bir odadan digerine yaklaşık 10 mtden yapiyorum. Sacmalar jsb exact rs. Bir atis yapiyorum cok güçlü hedefin 2 cm üstü. Pesinden yaptigim atis hedefte sonraki hedefe bile vurmuyor giderek azaliyor elle atilmis gibi haliya düşüyor sonraki zaten namlu girişinde kaliyor. Tüp full dolu. Sonra şarjörü cikarip bir kac bos atis yapiyorum. Sonra tekrar sarjoru takiyorum guc yine harika ama ayni sey tekrar oluyor. Bazen yeni tüp taktigimda ilk atistan itibaren cok güçsüz oluyor. Bunun nedeni tuplerdeki istikrarsizliga bagladim. Dedim belki basinci cok yuksek doldurmuslardir cekici yetersiz birakiyordur. Sonra tupu gevseterek biraz foslatip basincini düşürüyorum. Deneyince guc tekrar yukseliyor ama uzun sürmüyor.tekrar hizli düşüş tekrar yukselis sonra tekrar düşüş. Tupler asg ve huntink. Sizce tuplere mi bagli yoksa baska bir sorunmudur. Bugun crosman tüp sipariş ettim. Pek bir degisiklik olacagini sanmiyorum ama deneyip bilgi verecegim.

    gamo cfx royal 4.5


    gamo cf 20 4.5


    hatsan alfamax 5.5


    hatsan mod 60 5.5


    gamo p 23


    beretta sp 12cal


    sarsılmaz kılınç 2000 light 9mm


    atüs 36 cal tek kırma


    zoraki hp ultra 4,5 - 5,5

  • içini açıp guzelce yagladim ve cok güzel calismaya basladi. Sanirim markette beklemekten kurumuş tufek. Ilk kez saglikli bir sekilde denedim ozellikle match tip pelletleri 10 mtde tek delik yapti. Jsbler saçıldı. 4cmlik bir grupman yapti. Sivri uçlu pelletler berbatti( spoton pointed) 8cmlik grupman yapti. Toplamda 6 sarjor attim 4u cok guclu 2 si dusuktu ama yine de 10mtde dusus yapmadi. Gercekten de cok eglenceli bir silah. Sacma dayanmiyor :D

    gamo cfx royal 4.5


    gamo cf 20 4.5


    hatsan alfamax 5.5


    hatsan mod 60 5.5


    gamo p 23


    beretta sp 12cal


    sarsılmaz kılınç 2000 light 9mm


    atüs 36 cal tek kırma


    zoraki hp ultra 4,5 - 5,5