pcp tavsiyeleriniz

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • merhaba,

    yaklaşık 6 senedir havalı tüfek kullanıcısıyım. 1 adet hatsan striker vortex ve 1 adette zoraki havalı tabancam var. ara ara doğaya çıkıp hedeflere atış yapmayı seviyorum. yalnız her seferinde tek tek pellet doldurmak biraz meşakatli ve sıkıcı geliyor bundan ötürü bir pcp tüfek almayı düşünüyorum.

    sadece tüfek için 12.000tl gibi bir bütçem var. 1 aydır tüfekleri fps, lw namlu ve gözüme hoş gelen olarak inceliyorum. yalnız beğendiğim modellerde lw namlu bulamadım. ikinci el olarak sitelerde denk geldim. ayrıca forumdan da yorumlarınızı ve düşüncelerinizi paylaştığınız konuları okuyorum. bahsettiğim kriterler doğrultusunda aşağıda ki belirttiğim modelleri buldum. ayrıca bana tavsiye edebileceğiniz bütçem dahilinde olanları önerirseniz memnun olurum.


    1- hercules bully long Qe

    2- hercules 666 Qe

    3- hercules Qe

    4- kral puncher knight w


    Hatsan striker vortex 5.5mm

    zoraki HP 01-2 5.5mm

    • Official Post

    ilk 3 seçeneği direk eleyin. çünkü 1 ay sonra zararına satmaya calısacaksınız.

    kralın da shadow hariç hepsi hemen hemen aynıdır.

    güç farkları sadece yay ve çekiç kombinasyonu ile değiştirilebilir.


    güçlü bir tüfek alayım diyorsanız size önerim bigmax x serisine bakın.



    doğru tercih derseniz de kesinlikle süper jumbo öneririm.

  • değerli yorumlarınız için teşekkür ederim cemal bey. deneyime önem veriyorum sormakla iyi yapmışım demek ki. genel olarak alıp satmayı pek seven biri değilim. alıp senelerce kullanmayı seviyorum. dediğiniz modeller üzerinden tercih yapıcam. f/p olarak sanırım kral puncher super jumbo öneriyorsunuz. sizce 6.35 mi 5.5 mi almalıyım.

    Hatsan striker vortex 5.5mm

    zoraki HP 01-2 5.5mm