(BAĞIŞ) Hatsan Galatian I RG + Moderatör + V.O FFP Dürbün + 6 LT. 300 Bar Scuba + Pelletler ve Diğerleri (Toplu Bağış)

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Bu setin satışından alınacak olan para sokak hayvanları için PATİLİ KÖY ANKARA, Haçiko ve Haytap' a direk olarak yapılabilir. Dekontu bana gönderebilirsiniz ve ben teyidini aldıktan sonra adıma bağış yapan arkadaşa teslimatı sağlarım ...

Vursan M92 7+1 72 Cal.
    Gamo Hunter IGT (Satıldı)

Gamo Hunter 1250 (Satıldı)

1.Nesil Webley Patriot (Satıldı)

Benjamin NP XL 1100 5,5mm (Satıldı)

Hatsan Galatian I (RG) + V.O Counterpunch 6-25x56 (FFP)

Mesaj 2 düzenlendi, son düzenleyen "V"ForHonor (21 Şubat 2026 22:41).

• "V"ForHonor 22 Şubat 2026 00:08

Konunun başlığı değiştirildi. Eksi Başlık: “Hatsan Galatian I RG + Moderatör + V.O FFP Dürbün + 6 LT. 300 Bar Scuba + Pelletler ve Diğerleri (Toplu Satış)” Yeni Başlık: “(BAĞIŞ) Hatsan Galatian I RG + Moderatör + V.O FFP Dürbün + 6 LT. 300 Bar Scuba + Pelletler ve Diğerleri (Toplu Satış)”.
  • Bu setin satışından alınacak olan para sokak hayvanları için PATİLİ KÖY ANKARA, Haçiko ve Haytap' a direk olarak yapılabilir. Dekontu bana gönderebilirsiniz ve ben teyidini aldıktan sonra adıma bağış yapan arkadaşa teslimatı sağlarım ...

Hocam ne güzel kalpli bir insansın ALLAH Senden razı olsun.Bende bir hayvan sever olarak seni çok taktir ettim ALLAH'a emanet olun inşallah

• Hocam ne güzel kalpli bir insansın ALLAH Senden razı olsun.Bende bir hayvan sever olarak seni çok taktir ettim ALLAH'a emanet olun inşallah

Tek pişmanlığım yapamadığım iyilikler, keşke daha fazlasını yapabilecek imkanım olsaydı. Allah sizden de razı olsun ...

Vursan M92 7+1 72 Cal.

• Usta bende hatsan hercules 666 var burada satış ilan nasıl yapacağım

Mahmut Sami
    28 Mart 2018 11:20

Vursan M92 7+1 72 Cal.

• "V"ForHonor 25 Şubat 2026 00:10

Konunun başlığı değiştirildi. Eksi Başlık: “(BAĞIŞ) Hatsan Galatian I RG + Moderatör + V.O FFP Dürbün + 6 LT. 300 Bar Scuba + Pelletler ve Diğerleri (Toplu Satış)” Yeni Başlık: “(BAĞIŞ) Hatsan Galatian I RG + Moderatör + V.O FFP Dürbün + 6 LT. 300 Bar Scuba + Pelletler ve Diğerleri (Toplu Bağış)”.
  • Bağış derken?

Bu setin satışından alınacak olan para 21.02.2026 itibarıyla sokak hayvanları için PATİLİ KÖY ANKARA, Haçiko ve Haytap' a direk olarak yapılabilir. Dekontu bana gönderebilirsiniz ve ben teyidini aldıktan sonra adıma bağış yapan arkadaşa teslimatı sağlarım ...

Vursan M92 7+1 72 Cal.