Bu setin satışından alınacak olan para sokak hayvanları için PATİLİ KÖY ANKARA, Haçiko ve Haytap' a direk olarak yapılabilir. Dekontu bana gönderebilirsiniz ve ben teyidini aldıktan sonra adıma bağış yapan arkadaşa teslimatı sağlarım ...
(BAĞIŞ) Hatsan Galatian I RG + Moderatör + V.O FFP Dürbün + 6 LT. 300 Bar Scuba + Pelletler ve Diğerleri (Toplu Bağış)
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
"V"ForHonor
22 Şubat 2026 00:08 Konunun başlığı değiştirildi. Eksi Başlık: “Hatsan Galatian I RG + Moderatör + V.O FFP Dürbün + 6 LT. 300 Bar Scuba + Pelletler ve Diğerleri (Toplu Satış)” Yeni Başlık: “(BAĞIŞ) Hatsan Galatian I RG + Moderatör + V.O FFP Dürbün + 6 LT. 300 Bar Scuba + Pelletler ve Diğerleri (Toplu Satış)”. -
Bu setin satışından alınacak olan para sokak hayvanları için PATİLİ KÖY ANKARA, Haçiko ve Haytap' a direk olarak yapılabilir. Dekontu bana gönderebilirsiniz ve ben teyidini aldıktan sonra adıma bağış yapan arkadaşa teslimatı sağlarım ...
Hocam ne güzel kalpli bir insansın ALLAH Senden razı olsun.Bende bir hayvan sever olarak seni çok taktir ettim ALLAH'a emanet olun inşallah
-
Usta bende hatsan hercules 666 var burada satış ilan nasıl yapacağım
-
Hocam ne güzel kalpli bir insansın ALLAH Senden razı olsun.Bende bir hayvan sever olarak seni çok taktir ettim ALLAH'a emanet olun inşallah
Tek pişmanlığım yapamadığım iyilikler, keşke daha fazlasını yapabilecek imkanım olsaydı. Allah sizden de razı olsun ...
-
Usta bende hatsan hercules 666 var burada satış ilan nasıl yapacağım
Konuİlan Verme Kuralları (Önemli Lütfen Okuyun)
Merhaba,
Arkadaşlar Maalesef son senelerde çok fazla dolandırma ve hasarlı ürün satışı yapıldı bundan dolayı vip sistemine geçtik.
Peki bu vip nedir biraz açıklayıp size.
Öncellikle 90 Gün Üye olmanız şart sonrasında yerine getiren üyeler otomatik olarak vip üye oluyor.
Bir başka konu ise ilanlar xx sitelerin üzerinden resim paylaşımı.
Bu konuda lütfen resimlerinizi Galeri yükleyip sonrasında mesaj kısmında en sağdaki galeri butonu basarak ilan resmini konuya ekleyiniz.
bunlar sız ilanlar…Mahmut Sami28 Mart 2018 11:20 -
"V"ForHonor
25 Şubat 2026 00:10 Konunun başlığı değiştirildi. Eksi Başlık: “(BAĞIŞ) Hatsan Galatian I RG + Moderatör + V.O FFP Dürbün + 6 LT. 300 Bar Scuba + Pelletler ve Diğerleri (Toplu Satış)” Yeni Başlık: “(BAĞIŞ) Hatsan Galatian I RG + Moderatör + V.O FFP Dürbün + 6 LT. 300 Bar Scuba + Pelletler ve Diğerleri (Toplu Bağış)”. -
Bağış derken?
-
Bağış derken?
Bu setin satışından alınacak olan para 21.02.2026 itibarıyla sokak hayvanları için PATİLİ KÖY ANKARA, Haçiko ve Haytap' a direk olarak yapılabilir. Dekontu bana gönderebilirsiniz ve ben teyidini aldıktan sonra adıma bağış yapan arkadaşa teslimatı sağlarım ...
-