Yüksek isabet oranına sahip havalı tüfek önerisi

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhabalar havalı tüfek hobisine başlamak için ilk tüfeğimi almak istiyorum. tüfekte aradığım özellikler cansız hedeflere isabetli atışlar yapabileceğim 4100 gramdan daha ağır olamayan ve maximum fiyatı 8500tl yi geçmeyecek bir tüfek. aklımda alttan kurmalı ve bu sınıftaki tüfeklere göre görece hafif olan Hatsan Torpedo 105X isimli tüfek var namludan kurmalı tüfeklerin atış hassasiyeti zamanla bozuluyor diye biliyorum :) ayrıca yüksek fps yüksek isabet oranı anlamına gelmiyormuş bu tüfeğin 800 fps lik çıkış hızı ideal geldi önerir misiniz? kısaca tahribat gücü benim için çok önemli değil attığım yere gitsin yeter kıymetli önerilerinizi bekliyorum saygılar.

  • Merhaba hocam yerli markalardaki hemen hemen bütün markaları kullanma fırsatım hiç birisini tavsiye etmem çünkü aldığına pişman eder. Benim tavsiyem avrupa havalılar olacak. GAMO marka ürünleri tavsiye ederim, sıfır bulamazsanız bile ikinci elini bulursunuz. silah alım satım sitelerinde ikinci el piyasasıda oldukça hızlıdır. Servisi, "Adana İdeal Av Spor" gönderir bakımlarını ve yay conta değişimini yapınca tadından yenmez. Bir diğer tavsiyemde atış menziliniz ortalama 25 metre civarıysa 4.5 mm almanızı öneririm. Çünkü yaylı tüfekler PCP tüfekler kadar güçlü olmuyor 5.5 mm pelltin ağırlığı tüfeği yoruyor ve çabuk yıpratıyor. NORİCA ve COMETA marka ürünlerde ispanya üretimdir çok kalitelidir fakat servis konusunda tecrübem olmadığı için birşey diyemem. bulunduğunuz bölgedeki av bayiilerine tüfeğinizi götürüp bakım yaptırmanızı tavsiye etmem çünkü içine koydukları yay ve conta yerli ve kalitesiz olacaktır. Eğer imkanınız varsa WEİHRAUCH alın bir daha değiştirme derdiniz olmaz.

    • Weihrauch HW95 (.177) & Hawke Vantage 3-9X40AO
    • Aselkon İnter Dark Black (Yarı Otomatik)
    • Sarsılmaz Sar9(9x19)
    • Canik TP9 SF Mete(9x19)
    • Gamo CFR Whisper Royal (.177) & Discovery VTZ 4-16X44 SF
    • Gamo Hunter 440 (.177)