2 el havalı tüfeği fatura kayıdı

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • 2 el pcp tüfek alıcam bayiden bayi bana faturayı adınıza kayıt ederim dedi peki 2 el havalı tüfeklerin faturasını nasıl üstümüze alıcaz yani üstüme nasıl devir etiricem bide 2 el pcp tüfekde nelere dikat edilmeli bayi zaten tanıdık bana söylediği şey arkadaşımın silahı fazla kulanmadı dedi tahmini 2 veya 3 kutu pellet atıldı dedi lütfen cevaplayın. Hayırlı akşamlar hayırlı günlerr Her atığınızı vurusunuz inşallah :saint:

  • Üstümüze almak sözüyle emniyete kayıt yaptırmak gibi bir şey varsa aklınızda öyle bir şey yok. Yani gerek sıfır gerek ikinci el olsun aldığınız havalı tüfeği gidip emniyete ya da başka herhangi bir yere kaydettirmiyorsunuz.

    Ama tüfeğin artık sahibi ben olduğum belgelensin şeklinde bir belge olsun istiyorsanız tüfeğin orijinal faturası üstünde sahibi ( veya sahibinden biri devralmışsa, en son kim ise ) ile alıcı( yani siz) faturanın arkasına adları soyadları, TC kimlikleri ve tarih atarak hibe ettim/hibe aldım veya aldım/sattım şeklinde beyan yazarlar, imzalarlar birer kopya kendilerine alırlar olur biter.

    Bayi de ikinci ele fatura verecekse büyük ihtimal o da benzer şekilde devralmıştır, o da orijinal fatura üstünde kendisi size devir yapacaktır. Ama 2nci ele kendi devirsiz direkt fatura kesebilir mi onu bilmiyorum.

    Niksan Ozark-TW 5,5 mm + Huma Air regulator+Discovery 6-24X44 SF IR

    Reximex Meta Premium 5,5 mm + Nikko Stirling Diamond 6-24X50 FFP

    Gamo Coyote Black 5,5 mm

    Zoraki HP01 4,5 mm

    Beretta Elite II CO2

    Mavoric M1 Semi Auto 12 CAL

  • değerli yorumunuz için teşekür ediyorum bayi de aynı şeyi söyledi ve tc mi ve silahın numarasını aldı dün tc mi ve silahın numarasını verdim yarın alıcağım faturayı inşallah iyi günler

  • sıfır ürün satar gibi size satıyor. muhtemelen önceki sahibi faturasız almış. denemiş vazgeçip geri getirmiş.

    Kral Puncher Ekinoks 6,35

    Kral Puncher NP 04 4,5

    hatsan blitz bullpub 6,35

    bushnell 8-32-50 dürbün (çin malı)

    Leupold Red Dot

    Çin Malı el pompası

    aranıyor:

    yüksek basınçlı el pompası

    hatsan 125-135 vortex

    parallax free red dot