Acemi Atıcıya Pellet-Solid Tavsiyeleriniz

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Selamlar, pcp tüfeğimi henüz yeni aldım. Önceleri amatör şekilde az da olsa yivsiz tüfek ile avcılık ve trap atışı, namludan kırma ile kısa mesafe hedef atışları yapmaktaydım. Tüfeğim Kral Bigmax X 6.35mm. Dürbünüm comet 3-9x32 (hali hazırda vardı, bununla biraz antrenman yapıp daha iyi bişey almayı düşünüyorum. Victoptics 6-24x50 Spf düşünüyorum). Sizlerden ricam 25-50 metre gibi mesafelerde hem tüfeğime hem de atıcılığa alışabilmem adına en iyi sonucu alabilmem için hangi marka ve ağırlıkta pellet veya solid kullanmamı tavsiye edersiniz? Tavsiyeleriniz ve yorumlarınız benim için çok değerli, şimdiden teşekkürler.

    Bu arada elimde şu an Jsb Exact King 25 gr pellet ve Shock Solid 46 gr mühimmat var.

    • Resmi Gönderi

    bu işin nirvanası JSB pelletlerdir. ama solid kullanayım derseniz aşkın abinin solidleri ve engin abinin solidleri var.

    shock engin abinin üretimleri diye biliyorum. çok fazla çeşitlilik bulamasanız da yerli üretimler gayet tatmin edicidir

  • bu işin nirvanası JSB pelletlerdir. ama solid kullanayım derseniz aşkın abinin solidleri ve engin abinin solidleri var.

    shock engin abinin üretimleri diye biliyorum. çok fazla çeşitlilik bulamasanız da yerli üretimler gayet tatmin edicidir

    Engin abinin solidleriyle alakalı çok olumlu yorum okudum fakat nasıl temin edebilirim bilmiyorum. Biraz araştırdım bulamadım. Gramaj konusunda tercihim ne olmalı sizce?

    Shock solid engin abinin markası mı? Ben Engin Sak diye aradım hep.