HW 100 hakkındaki ilk izlenimlerim.

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Yakın zamanda satın aldığım fakat çok fazla kullanma fırsatı bulamadığım HW 100 hakkında bir kaç kalem yazmak istedim.
    Benim havalı silah hastalığım başladığı dönemde Hw 100 kullanan çok fazla insan yoktu. O yüzden çok fazla fikir sahibi değildim. PCP olarakta ülkemizde fazla bir seçenek olmadığından hw 100 efsane gibiydi. Halbuki şu anda Aİr Armslar bolca ortalıkta gezerken Fx leri yakında yanıbaşımızda görmek mümkün olacak...


    POZİTİF DÜŞÜNCELERİM.


    & Bana göre insanın silahtan çok farklı beklentileri vardır.Bir kere estetik duygusu her insanda farklı gelişmiştir. Ben şahsen oldum olası Hw 100 ün takoz tabir ettiğimiz görüntüsüne çok fena hasta olumuşdur. Bu açıdan silah beni oldukça tatmin etmektedir.


    & Benim satın aldığım model ''S'' model olup bu konuda çok fazla düşündüm desem yeri var. Çünkü tecrübe ettiğim kadarı ile ''t'' kuındağın kavrama ve açısal olarak bileğe daha fazla taşıma gücü verdiğini iyi biliyorum ancak yanaklık açısı ve HW 100 ün kurma mandalıyla alakalı nasıl bir hava olacağını çözemediğimden açıkçası ''S'' kuındak dedim. Ama umarım ''T'' kundak denediğim zaman pişman olmam. (alırken neden denemedin diyenlere ben silahı telefon aracılığıyla sağolsun Veli Bey den aldım)


    & Silah hakikaten her açıdan kaliteli yani tek kelime ile muhteşem. Kimse bunun aksini idda edemez sanırım.


    & Silahın tetiği ve kurma kolu mükemmel


    & Şarjör kapasitesi (14) oldukça tatmin edici


    & Oldukça iyi grupmanı var


    & Şarjör takılması ve kurulması sopn derece basit , kolay arıza çıkaracak bir yapıda değil muazzam


    & Quick Fill çok kullanışlı ve silahın manometresi oldukça sağlıklı geldi bana



    NEGATİF DÜŞÜNCELERİM



    & Azıcık daha hızlı olsa 150 Fps kadar (ne olurdu ama dimi ) (yanlış anlamayın yeterince hızlı belki ama olsssun daha hızlı daha öfkeli olsun)


    & Bana göre en büyük pproblem tüp == tüop ufacıcık arkadaş .. Yer müsait, silahın yapısı müsait, azıcık namluyu uzat tüpü çıkar neredeyse iki katına süper olur.Tüp çok ufak doldur doldur adamın canı sıkılıyor.


    & Birde Regülatör var evet süper ama birde iki yada üç kademeli güç ayar zımbırtısı olsa (teknik olarak mümkünmü bilemiyorum ama ) süper olurdu . Neden mi yahu 25 m de aynı hava gidityor 75 m yede yazıktır abicim hava çok önemli



    Bunlar benim şu anki çok teknik olmayan orta seviye bir kullanıcıya ait görüşlerimdir.
    Genel olarak silah insanın kendine aşık edecek kadar güzel ancak hava muhalefeti yüzünden bu silahı değiştirirsem yada yeni bir pcp alıcak olsam herhalde bir tek fx Duoble Gladitor olurdu oda sırf tüp kapasitesi yüzünden

    • Official Post

    Sadece Tüp kapasitesi içinmi FX Gladiator ?



    • Türkiye'ye ithal edilen hangi silah da FX dışında Mach Grade Müsabaka tip Lothar Walther Namlu var ?
    • Türkiye'ye ithal edilen hangi silah da FX Gladiator dışında fabrika üretimi Tuning kit var,
    • Firmaya Standart Lothar Walther namlulu üretim yapıp yapamayacaklarını sordum,kabul etmediler,1Bizim silahlarımız High Quality yapamayız dediler,
    • FX Gladiator da öndeki tüp 145cc arzu edilirse bu tüp büyütülebilmesi için ilave tüp mevcut,
  • Sadece Tüp kapasitesi içinmi FX Gladiator ?



    • FX Gladiator da öndeki tüp 145cc arzu edilirse bu tüp büyütülebilmesi için ilave tüp mevcut,

    Mustafa Kardeş, yukardaki yazını okumadan sana Gladiator DA başlığı altında geniş kapasiteli ön tüp ile ilgili bir soru sormuştum. Tahminim doğru çıktı. Silahın sayfasında tüpün sökülebilir olup olmadığı konusunda açıklık olmadığından tereddüt etmiştim.
    Teşekkürler.
    Şimdi bir başka soru: acaba sipariş ederken 185 veya 240cc'lik tüple sipariş etmek mümkün olabilecek mi yoksa standart tüpü ile alıp isteyen için ekstra olarak mı getirtmek gerekecek??

    S&W 686-6

    • Official Post

    Polat abi bu sorunu ve başka ayrıntılar içinde yazışıyorum,netleşmeler gerçekleştikçe yazacağım.