Umarex T4E 43 kalibre tabancalar

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Herkese Selam

Arkadaşlar yaklaşık 1 sene önce umarex walter ppq T4E 43 Kalibre karbondioksitli tabanca aldım. Çok kalitelibbir ürün zevkle hedeftalimi yapıyorum, Fakat bu aralar tabancanın attığı kauçuk topları bulmada zorluk yaşıyorum internette sadece 1 yerde bulabildim oda çok pahalı, Acaba forumda bu tabancalardan kullanam arkadaşlar varmı tanışmayı çok isterim.

:)

• 2 sene evvel bende vardı kauçuk toplar çok pahalı olduğu için bende alüminyum 4x10 cm parça aldım ilk 4mm sonra 10mm delik deldim ilk önce bir tane 4.5mm çelik bb sonra sıcak silikon sıkıp Altan itekleyince kalıptan çıkıyor ilk önce kalıbı yaplaman gerekiyor ben böyle halletmiştim ucunda çelik bb sonra olduğu için deliciliği de fazla oluyor