Pompayla doldurmak çok yorucu gözüküyo tüple doldurmak daha cazip geliyo evime yakın tüp dolum noktasıda var siz hangisini oneririsiniz
300 bar 6 litre tüp Hatsan bt 65 elit tüfeği kaç sefer full doldurur
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bu hobi ile uğraşıyorsanız tartışmasız tüp derim. Pompa zor iş. Excel’de yapılmış bir program vardı. İş yerindeki bilgisayarımda olması lazım. Telefonunuzu özelden iletirseniz, pazartesi göndereyim size
-
Yeni başlıyorum bı hobiye tek sıkıntı kendi aracım Yok o yüzden ikisi arasında kaldım
-
Birde tüfeklerin her atışta stabil şekilde atabilmesi için yapılan bir işlem vardı onu nasıl yapabilirim veya kime yaptırabilirim fiyatı ne olur?
-
Regülatörden bahsediyorsunuz sanırım. Tüfeğinize regülatör takabilir veya taktırabilirsiniz. Ayrıca tüp kullanacak olursanız eğer tüpe bağlı atışlarda kullanılmak üzere forumdan Ercan ( karakuscher) arkadaşımızın yaptığı bağlı atış regülatörleri var her atışta tüpten silaha dolayısı ile namluya aynı miktarda hava aktarımını sağlıyor.
-
-
Merhaba hocam. Bu hesaplama programına nereden ulaşabilirim?
-
Telefonunuzu özelden iletirseniz size de gönderirim.
-
Telefonunuzu özelden iletirseniz size de gönderirim.
Gönderdim hocam. Teşekkür ederim
-
Bu tablo daha önce hiç ya denk gelmedi yada dikkatimi çekmedi aslında ihtiyacımda yok ama süpermiş. Emek ve fikir açısından bakılınca bence mükemmel.
-
dosyayı isteyen burdan indirebilir
-
Merhaba hocam. Bu hesaplama programına nereden ulaşabilirim?
Teşekkürler