4.5mm pellet gramajı ne fark eder

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhaba;

P320 M17 için farklı gramajlarda pelet atmak istiyorum. Daha ağır olanlardan. Mesela 1 gr olanlar var. Pelletin ağırlığı sadece mesafeyi mi etkiler yoksa silaha bir zararı olur mu? Ucu oval veya hafif sivri olan pelletler.

• yapamazsın.. şarjörde takılır. p320 nin kronik sorunu. . en hafif ve sivri olmayan pelletlerde sıkıştırma olmuyor...

Diana
    Hatsan
    Niksan
    Air Arms
    FX
    Zoraki
    Daisy
    Beeman

• yapamazsın.. şarjörde takılır. p320 nin kronik sorunu. . en hafif ve sivri olmayan pelletlerde sıkıştırma olmuyor...

Satıcı ile görüştüm, 0,45 olanları atar diyor. alabilirsiniz dedi. üç kuruş için yalan söylemez heralde diye düşünüyorum ama buradaki insanlar kullanıcılar. sizin söyledikleriniz benim için daha geçerli.

peki sıkıştırma olursa kendimiz çıkartabiliyor muyuz? yoksa servise mi gidiyor.

• Satıcı ile görüştüm, 0,45 olanları atar diyor. alabilirsiniz dedi. üç kuruş için yalan söylemez heralde diye düşünüyorum ama buradaki insanlar kullanıcılar. sizin söyledikleriniz benim için daha geçerli.

peki sıkıştırma olursa kendimiz çıkartabiliyor muyuz? yoksa servise mi gidiyor.

servise gerek yok. kızağı söküyorsun. sonra namludan sıkışan parçayı çıkarıyorsan. başka yöntemi yok

Bu arada bilye atınca sorunsuz

Diana
    Hatsan
    Niksan
    Air Arms
    FX
    Zoraki
    Daisy
    Beeman