ebiktim tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
-
-
-
-
ikisi de vardı. p320 çok güzel ama şarjöründen dolayı çok pelet seçiyor. en hafif ve ucu düz pelet atman gerek. P320 nin kronik sorunu uygun olmayan pelletler namluda sıkışıyor.
P226 buna karşın sorunsuz bir ürün.
Eğitim için kullanılacaksa uygun ürünler. İsabet, güç yani şişe kırayım derseniz bu ikisi de olmaz.
Blowbacksiz modeller daha güçlü. Pelet atıyorsa daha isabetli. Bazı tabancalar hem pelet hem de bilye atabiliyorlar.
Ben crosman ürünlerle çok memnun kalmıştım.
Günün sonunda ise Zoraki HP02 alıyorsun....
-
Bulasmam ...kafan rahat olsun istiyorsan yerli yaylida hatsan iyidir
-
mod 125 çok ağır çok hantal.. Ama çok güçlü.. Tüfeği kurmak da güç ister.. Arka arkaya 100 atış yaparsanız ne dediğimi anlarsınız...Ben 125 yerinde Mod 135 tercih ederdim.
Mod 85 orta sınıfta bir tüfek. kurulması nispetten daha kolay. çoklu atışlarda sizi daha az yorar.
Benim tavsiyem Hatsan Dominator 200.. bu ürün orta güçte. alttan kurmalı bir model. Yani namlusu sabit dolaysıyla isabeti çok çok daha iyi. Bence bu ürün Hatsan'ın en başarılı ürünlerden biri.
Başka ne alınabilir Mod 87 qe, Mod 95 ve Mod 99 Limited Edition güzel tercihler.
giriş seviyesi ve inanılmaz zevkli ve isabetli olan Mod 55 4.5mm de çok başarılı.
-
1100 fps hız piyasanın en hafif peleti için geçerli...bunu tüm üreticiler öyle yapıyor. Yani alacağın maks hız bu.
Teknik servis vs hesaba katarsan Hatsan marka bir kırmalı almak daha mantıklı...
-
fiyat güncellendi...pazarlık maalesef yok
-
fark var. 4.5mm de sesi çok iyi kesiyor. 5.5mm de o performansı göremiyorsunuz...
-
-
Müthiş bir isabeti var.. Çift tüp old dolayı atış sayısı fazla..evet
-
-
-
Kral ve hatsan 2. el gözün kapalı satın alabilirsin. her iki firma ürünlerin arkasında duruyor. Garanti süresini de dikkate almıyorlar. Bir sıkıntı olduğunda fabrikaya yolluyorsun sorun ne varsa hallediyorlar. Burada 2.el pompa da satılıyor. en son 2k ya görmüştüm.
Yeni başlayan birine göre bu iki marka ile başlamak çok doğru olur. Pompa ile dolduracaksan Tüfeğin 200 bar olması bir tık daha avantajlı. Yoksa elbette 250 barlık tüfek tercih etmek daha doğru olur.
Kral markasında sistem çok değişmiyor. Yani tüfekler hemen hemen aynı. Hangi model hoşuna gidiyorsa onu tercih et.
-
niksan isabeti çok iyi ama güçlü bir pcp değil. Ayrıca modlaması da zor. yerli pcp de kral markası kimseyi üzmez. benim en çok sevdiğim kral tüfek de kesinlikle breaker. orta güçte, kompakt ve isabetli
-
niksan dan uzak dur. Kral Breaker en güzeli
-
Hatsan JET II 5.5mm... ekstradan moderator ve centerpoint 3-9x40 dürbün verilecek. Fiyat:10 000 tl