Tüm arkadaşlara selam,ilk defa pcp tüfek almaya niyet ettim bu hobiye merak saldım striker 1000s ile başladım ama anladımki pcp şart oldu.Sizlerden ricam niksan ozark TS ile kral puncher s sentetik yada w olan aklıma yattı sizce hangisi ile başlamalıyım.Beklentim isabet az sorun çıkaran bir model 150mt 200mt arası atabilsin.Farklı model tavsiyeside olabilir ama fiyat perfonmans bir ürün olmalı dürbün ve pompayada masraf edeceğim.Şimdiden teşekkür ederim.
İlk PCB tüfek ne olmalı
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
niksan dan uzak dur. Kral Breaker en güzeli
-
Tipi hoşuma gitti ama sıkıntılı diyorsan tecrübene saygım var teşekkürler
-
niksan isabeti çok iyi ama güçlü bir pcp değil. Ayrıca modlaması da zor. yerli pcp de kral markası kimseyi üzmez. benim en çok sevdiğim kral tüfek de kesinlikle breaker. orta güçte, kompakt ve isabetli
-
grubumuzda 3 adet niksan 5.5 kullanan arkadaşlar var ve çok memnunlar isabet konusunda çok iyi. 24.3grain hallowpoint solidlerle çok isabetli ufak tefek sorun olunca firma hemen ilgileniyor bence tercih edilebilir. kral kötümü hayır oda ilgileniyor. birazda sizin gönlünüze yatan olmalı.
380-400m atışlar yapıyor arkadaşlar
-
İsabetten beklentinizi ve bütçenizi paylaşırsanız daha iyi tavsiyeler alabilirsiniz. 150-200 metreye atış yapmak güzel bir dürbün ve güçlü hemde stabil bir silah ister. Ayrıca niksan 250 bar puncher 200 bardir. Pompayla dolumda niksanda sorun yaşayabilirsiniz.
-
Arkadaşlar ilgi ve tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.yeni başlayacak olduğumdan fazla miktarl harcamak istemiyorum,niksan 8.5 -10 bin arası,kral 12-14 arası fiyatlara var,kral pompa 5bin,orta bir dürbün 6-8 arası bir plan oluşturdum. İlk etapta 200mt atmayacam ama 100-150mt arası atış yapmak isterim ustalaşırsam daha sonra 2.el bir güzel bir tüfek alırım diye düşünüyorum.
-
Arkadaşlar ilgi ve tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.yeni başlayacak olduğumdan fazla miktarl harcamak istemiyorum,niksan 8.5 -10 bin arası,kral 12-14 arası fiyatlara var,kral pompa 5bin,orta bir dürbün 6-8 arası bir plan oluşturdum. İlk etapta 200mt atmayacam ama 100-150mt arası atış yapmak isterim ustalaşırsam daha sonra 2.el bir güzel bir tüfek alırım diye düşünüyorum.
selam elimde sıfır kaliteli ve uyguna dürbün var boşuna kalitesiz dürbün alma derim
-
selam elimde sıfır kaliteli ve uyguna dürbün var boşuna kalitesiz dürbün alma derim
Aleyküm selam tüfeği bir alayım dürbün hala elinde duruyorsa neden olmasın daha mantıklı teşekkür ederim
-
Aleyküm selam tüfeği bir alayım dürbün hala elinde duruyorsa neden olmasın daha mantıklı teşekkür ederim
KonuSıfır Vector Optics Everest 3-18x50SFP Gen II
vector Optics Everest 3-18x50SFP Gen 2
çok kaliteli ve netliği güzel bir dürbündür sıfırdır kullanılmamıştır 2 yıl garantilidir.
kargo alıcı ödemeli.
Fiyat: 8250 çilek
Oküler Lens Çapı: 39mm
Oküler Lens Uzunluğu: 55mm
Çıkış Merceği: 10-2.8mm
Optik Kaplama: Full-Multi
Görüş Alanı: 38,2-6,2 fit 【1,9 m】 @ 100 yarda 【91 m】
Göz Mesafesi: 95-92 mm (3,7-3,6 "【9 cm】)
Uzunluk: 355 mm (14,0 "【36 cm】)
Ağırlık: 740 g (26,1 oz) 【740 g】
Kasa Tüp Çapı: 30mm
Tıklama Değeri: 1/4 MOA
Yükseklik Aralığı: 60MOA
Düzlem Windage…ankebut4718 Şubat 2025 20:10 rica ederim karar verdiğinde bakarsın kardeşim.
-
Kral ve hatsan 2. el gözün kapalı satın alabilirsin. her iki firma ürünlerin arkasında duruyor. Garanti süresini de dikkate almıyorlar. Bir sıkıntı olduğunda fabrikaya yolluyorsun sorun ne varsa hallediyorlar. Burada 2.el pompa da satılıyor. en son 2k ya görmüştüm.
Yeni başlayan birine göre bu iki marka ile başlamak çok doğru olur. Pompa ile dolduracaksan Tüfeğin 200 bar olması bir tık daha avantajlı. Yoksa elbette 250 barlık tüfek tercih etmek daha doğru olur.
Kral markasında sistem çok değişmiyor. Yani tüfekler hemen hemen aynı. Hangi model hoşuna gidiyorsa onu tercih et.
-
Sağol arkadaşım dikkate alıyorum söylediklerini.
-
Niksan elf w kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim bullbap plan modeli 20 grain engin sak solidi 253 m/s ile atıyor 200 bar 160 bar arası daha sonrada regulatör olmadigı için her atışta hız düşuyor pompa ile doldurması kolay isabeti şahane servisi dersen her işini çözer hüseyin bey var sagolsun tavsiye ederim fiyat performan ürünü bir iki hafta önce satıyordum fakat kıyamayıp vazgeçtim.
-
Bende geçen hafta ozark TS aldım ne diyeyim duruşu ve malzeme kalitesi beni al diyordu dayanamayıp aksu av dan aldım daha atışa gitmedim ama Avrupa'daki inceleme videolarını seyrettim hepside övgüyle bahsediyor.Pcb macerasına başlamış bulunuyorum artık +ve-yanlarını deneyerek tecrübe edeceğim.
-
Bende geçen hafta ozark TS aldım ne diyeyim duruşu ve malzeme kalitesi beni al diyordu dayanamayıp aksu av dan aldım daha atışa gitmedim ama Avrupa'daki inceleme videolarını seyrettim hepside övgüyle bahsediyor.Pcb macerasına başlamış bulunuyorum artık +ve-yanlarını deneyerek tecrübe edeceğim.
Hayırlı olsun
-
Sağol arkadaşim