Merhaba arkadaşlar, FX Drs tüfeğim için Wrangler Compact Moderatör düşünüyorum. Standart uzun modeliyle Compact modeli arasında ses kesme anlamında ciddi bir fark var mıdır acaba? Tavsiyeniz ne yönde olurdu arkadaşlar?
Wrangler Compact Moderatör
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
fark var. 4.5mm de sesi çok iyi kesiyor. 5.5mm de o performansı göremiyorsunuz...
-
fark var. 4.5mm de sesi çok iyi kesiyor. 5.5mm de o performansı göremiyorsunuz...
Teşekkür ederim, o halde uzun modeli almam lazım
-
Selamlar hocam bende de fx drs 700 modeli var şuan ilk seri wragler susturucu var ve phentom modeliylede atış yaptım 18 cm olanla çok güzel ses kesiyor
-
Selamlar hocam bende de fx drs 700 modeli var şuan ilk seri wragler susturucu var ve phentom modeliylede atış yaptım 18 cm olanla çok güzel ses kesiyor
Selam hocam, ben de 600 ahşap modeli yeni aldım. Epey ses çıkarıyor, 18 cm olanı o halde güzel iş yapacak gibi. Teşekkür ederim.
-
Hayırlı olsun hocam ben çok güzel işler yapıyorum tüfek on numara beni şuana kadar üzmedi üstündeki güç kiti çok güzel 22 gr 1040 la atıyor 30 gr 960 atıyor engin abinin solidleri harika işler yapıyor keyifli atışlar
-
Teşekkürler hocam, size de hayırlı olsun. Tüfek geldi, gayet şık duruyor ancak dürbün ayağı yanlış gelince isabet konusunda deneme fırsatım olmadı. 🙁Heyecanla bekliyorum. Belki ilerleyen zamanda güç kitini artırabilirim.
-
Kaç tane drs ciyiz acaba :). Bende 2 tane vardı. Biri ile vedalaştık şimdi 1 tane var.
-
Kaç tane drs ciyiz acaba :). Bende 2 tane vardı. Biri ile vedalaştık şimdi 1 tane var.
Ben de merak ediyorum. Kimler hangi ekipmanla nasıl sonuçlar alıyor acaba:)
-
elimde çok sayıda 28 grain solid olduğu için onları tüketmenin peşindeyim. Bu sebepten dolayı 28 grain kullanıyorum. reg 140 barda çekiç ayar yayına hiç dokunmadan 965 fps ile atıyorum. Tüfek drs classic 500 dü.
Namlu ve power kit ekledim sonradan.
İsabet ve grup muazzam olsu.
-