Merhaba arkadaşlar, FX Drs tüfeğim için Wrangler Compact Moderatör düşünüyorum. Standart uzun modeliyle Compact modeli arasında ses kesme anlamında ciddi bir fark var mıdır acaba? Tavsiyeniz ne yönde olurdu arkadaşlar?
Wrangler Compact Moderatör
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
fark var. 4.5mm de sesi çok iyi kesiyor. 5.5mm de o performansı göremiyorsunuz...
-
fark var. 4.5mm de sesi çok iyi kesiyor. 5.5mm de o performansı göremiyorsunuz...
Teşekkür ederim, o halde uzun modeli almam lazım
-
Selamlar hocam bende de fx drs 700 modeli var şuan ilk seri wragler susturucu var ve phentom modeliylede atış yaptım 18 cm olanla çok güzel ses kesiyor
-
Selamlar hocam bende de fx drs 700 modeli var şuan ilk seri wragler susturucu var ve phentom modeliylede atış yaptım 18 cm olanla çok güzel ses kesiyor
Selam hocam, ben de 600 ahşap modeli yeni aldım. Epey ses çıkarıyor, 18 cm olanı o halde güzel iş yapacak gibi. Teşekkür ederim.
-
Hayırlı olsun hocam ben çok güzel işler yapıyorum tüfek on numara beni şuana kadar üzmedi üstündeki güç kiti çok güzel 22 gr 1040 la atıyor 30 gr 960 atıyor engin abinin solidleri harika işler yapıyor keyifli atışlar
-
Teşekkürler hocam, size de hayırlı olsun. Tüfek geldi, gayet şık duruyor ancak dürbün ayağı yanlış gelince isabet konusunda deneme fırsatım olmadı. 🙁Heyecanla bekliyorum. Belki ilerleyen zamanda güç kitini artırabilirim.
-
Kaç tane drs ciyiz acaba :). Bende 2 tane vardı. Biri ile vedalaştık şimdi 1 tane var.
-
Kaç tane drs ciyiz acaba :). Bende 2 tane vardı. Biri ile vedalaştık şimdi 1 tane var.
Ben de merak ediyorum. Kimler hangi ekipmanla nasıl sonuçlar alıyor acaba:)
-
elimde çok sayıda 28 grain solid olduğu için onları tüketmenin peşindeyim. Bu sebepten dolayı 28 grain kullanıyorum. reg 140 barda çekiç ayar yayına hiç dokunmadan 965 fps ile atıyorum. Tüfek drs classic 500 dü.
Namlu ve power kit ekledim sonradan.
İsabet ve grup muazzam olsu.
-
Engin Sak 24.3 grain ve Element 2-16-50 ile çok güzel sonuçlar aldım. Estetik olarak beni benden alıyor zaten. Sanırım başka pcp almam artık:)) Tabi kaç fps ile atıyor onları göremiyorum. Üzerinde standart güç kiti var. Wrangler Compact moderatör de işini güzel yapıyor.
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Drs 600 düşünüyorum, bu konuda sormak istediklerim var, drs sahibi kişilerle iletişim kurmak istiyorum, yardımcı olur musunuz
-
Drs 600 düşünüyorum, bu konuda sormak istediklerim var, drs sahibi kişilerle iletişim kurmak istiyorum, yardımcı olur musunuz
Drs 600 klasik kullanıcısı olarak yardımcı olmaya çalışayım hocam.
-
Drs ile huğlu spark arasındayım açıkcası, drs konusunda bir arıza olduğunda fabrikaya göndermek imlansız galiba demi? Bu iki pcp konusunda senin düşüncelerin neler?
-
Drs ile huğlu spark arasındayım açıkcası, drs konusunda bir arıza olduğunda fabrikaya göndermek imlansız galiba demi? Bu iki pcp konusunda senin düşüncelerin neler?
FX Drs modeli için 80 metrelerde destekli bir atışla Jsb 18.13 ile bir portakalı rahatlıkla vuruyorum. 50 metrelerde hemen her atışta bir yumurtayı rahat vuruyor, diyebilirim. Element 2-16-50 dürbün kullanıyorum. Tabii ki iyi atıcılar çok daha iyisini yapabilir. Bende ceviz kundak 600 modeli var ve çok memnunum. Her şeyden önce çok şık ve estetik bir tüfek. Garanti ve fabrikaya gönderme noktasında Huğlu gibi şansımız yok tabii ki. Spark modelini kullanmadığım için yorum yapamıyorum. Drs'de standart güç kitini yüksek güç kiti ile değiştirip solid tarzı mühimmatlarla da güzel sonuçlar alan var. Ben Jsb 18.13 ve 15.89 ile çok iyi sonuçlar alıyorum. Hafif bir tüfek olması ve sırıtan(bence) bir tüp haznesi olmaması tüfeği oldukça estetik hâle getirmiş.
-
Hocam ikisinin arasında kalmanız için ikisininde aynı klasmanda olması gerekiyor fabrika konusuna gelince drs çok sorun çıkaran bir tüfek değil 1 yıldır kullanılıyorum daha bir sorun yaşamadım spark yeni çıkmış bir tüfek ve hala gelişmemiş bir tüfek bende yerli marka kullanmak isterim ama onların önceliği bizler değiliz neden bizim önceliğimiz onlar olsun hiç düşünmeden drs diyorum