merhabalar, hissiyat olarak gerçeklik ve tüp dolumu kolay olması sebebiyle bu ikisi arasında kaldım fakat hangisini almak daha doğru olur bilemedim siz ne önerirsiniz veya başka benzer dolumu kolay hangi marka model alabilirim.
Sig Sauer P226 mı P320 mi?
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
cekirdekgun
9 Haziran 2025 17:25 Konunun başlığı değiştirildi. Eksi Başlık: “Sig Saur P226 mı P320 mi?” Yeni Başlık: “Sig Sauer P226 mı P320 mi?”. -
RE: 10000tl Bütçemle hangi tabancayı almalıyım?
düşünürseniz birebir gerçek ölçü ve ağırlıkta sigsauer p226 tan rengi 3 adet şarjörle birlikte verebilirim. tüp takmakta diğer tabancalardan daha kolay ve hava kaçağı olmadan takabiliyorsunuz. gerçek hissiyata yakın bir nişan tabancası istiyorsanız blowbacklı daha mantıklı diğer türlü sadece hedefe atış yapmış oluyorsunuz geri tepme olmadan hissiyat olmadan
sig_sauer-1mzenis9 Haziran 2025 12:13 p226 tüp dolumu kolay ve hava kaçağı olmaz. çoğu kişi blowbacksiz tavsiye eder ama gerçek hissiyatı için blowbackli tavsiye ederim.
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
ikisi de vardı. p320 çok güzel ama şarjöründen dolayı çok pelet seçiyor. en hafif ve ucu düz pelet atman gerek. P320 nin kronik sorunu uygun olmayan pelletler namluda sıkışıyor.
P226 buna karşın sorunsuz bir ürün.
Eğitim için kullanılacaksa uygun ürünler. İsabet, güç yani şişe kırayım derseniz bu ikisi de olmaz.
Blowbacksiz modeller daha güçlü. Pelet atıyorsa daha isabetli. Bazı tabancalar hem pelet hem de bilye atabiliyorlar.
Ben crosman ürünlerle çok memnun kalmıştım.
Günün sonunda ise Zoraki HP02 alıyorsun....
-
ikisi de vardı. p320 çok güzel ama şarjöründen dolayı çok pelet seçiyor. en hafif ve ucu düz pelet atman gerek. P320 nin kronik sorunu uygun olmayan pelletler namluda sıkışıyor.
P226 buna karşın sorunsuz bir ürün.
Eğitim için kullanılacaksa uygun ürünler. İsabet, güç yani şişe kırayım derseniz bu ikisi de olmaz.
Blowbacksiz modeller daha güçlü. Pelet atıyorsa daha isabetli. Bazı tabancalar hem pelet hem de bilye atabiliyorlar.
Ben crosman ürünlerle çok memnun kalmıştım.
Günün sonunda ise Zoraki HP02 alıyorsun....
cevap için teşekkur ederim zoraki hp02 17 bin küsür fiyatı varmış beni çok aşıyoe en fazla 8 bin olabilir. boş yerde hem hedef kagıdı hemde dediğiniz gibi cam şişe kırayım hesabı düşünüyordum
-
cam şişe olayına dikkat etmek lazım yangınların çıkış sebeplerinden bence su dolu petşişe vs düşünün.
3 şarjör + pelletler + tüpler + p226 8bin e verebilirim
-
Elimde şuan p320 bulunmakta herhangi bir sorunu yok. Atışlar gayet iyi, evet pellet seçiyor diyorlar fakat zaten atacağın pellet match pellet olarak geçiyor. Ayrıca yamuk pelleti neden takmak istersin ki yamuk olduğundan isabetli bir atış olmayabilir, sağa sola kayabilir. Neyse almak istiyorsan al öneririm. Çelik bilye de atıyor ayrıca. Fakat güç konusunda herkes bilir ki en iyisi asg cz75 p09 aynı özelliklere sahip tek sıkıntısı şarjör 8+8 şeklinde 150 m/s çıkış hızı var. p320 için konuşuyorum büyük ihtimalle bir çok üretim serisi var çünkü bazı kişilerde silahın verildiği kutu değişik.
-
Sig sauer m17.