Sağ diz kapağından mod 125 ile vurulmuş. Havalı silahlar ile saldırı olayları devam ederse bu hobinin geleceği sıkıntıya girer gibi. Siz ne düşünüyorsunuz ?
Sözde sanatçı çakal havalı tüfek ile vurulmuş
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Sağ diz kapağından mod 125 ile vurulmuş. Havalı silahlar ile saldırı olayları devam ederse bu hobinin geleceği sıkıntıya girer gibi. Siz ne düşünüyorsunuz ?
Böyle paylaşımlar arttıkça, sıkıntıya daha çok gireceğini düşünüyorum.
-
Böyle paylaşımlar arttıkça, sıkıntıya daha çok gireceğini düşünüyorum.
Nasıl yani
-
Daha önce de bu tip kendini bilmezler nedeniyle benzer talihsiz hadiseler yaşandı ve o yüzden de yurt dışından ithal edilen havalı tüfeklere joule sınırı getirilmişti.Cahilce yapılan bu tip eylemlerin doğrudan ya da dolaylı olarak illa ki biz hobiseverlere nefatif ölçüde bir yansıması olacaktır.Hadiseyi kınamakla birlikte , havalı tüfek satışının da ruhsata bağlanması konusunun ilerleyen dönemde gündeme gelebileceğini düşünmekteyim.
-
Geçen ay ümraniyede film setlerine malzeme kiralayan bir iş yeri sahibi akşam saatlerinde camdan dışariya denemek için ateş ediyor ve 140mt ileride yürüyen iki kişden birinin sırtından girip atardamarını parçalıyor afamcağız orada vefat etmiş TV haberlerinde verildi.Bu cahil kafalı herif hangi kafayla camdan dışarı ateş ediyor hiç mı akıl yok milletimizde ne yazıkki hızla bir ahlaki çöküş ve umursamazlık hakim olmuş durumda bizimki kadar hızlı bir bozulma başka milletlerde de varmı acaba ALLAH sonumuzu hayırlı eylesin inşallah.
-
Nasıl yani
Gündem yaratılıyor herkes paylaştıkça, şimdi siz paylaştınız, yarın öteki bir gü diğeri, sonra kısıtlamaların gelmesinolasi bir hal alacak. Bırakın bu konulari paylaşmayı yayılmasın ,3 5 dengesiz insanlar yüzüne hobi ne hale gelecek
-
Gündem yaratılıyor herkes paylaştıkça, şimdi siz paylaştınız, yarın öteki bir gü diğeri, sonra kısıtlamaların gelmesinolasi bir hal alacak. Bırakın bu konulari paylaşmayı yayılmasın ,3 5 dengesiz insanlar yüzüne hobi ne hale gelecek
Suçlu biziz yani
-
Suçlu biziz yani
Suçlu aramıyorum, daha fazla gündem yapılmasın diyorum