Element optik iris 4 12 44 sfp

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Arkadaşlar selamlar

Mod 135 yaylı modelde kullanmak için soruyorum diana yaylı dampa ayak ile beraber bu element optik iris 4 12 44 sfp dürbünü kullanabilir miyim ve hangi kalibre av tüfeğiyle kullanabilirim diana yaylı dampa ayak ile teşekkürler.

• Mod 125, ateşli tüfek için üretilmiş dürbünü dahi bozabilir. Ayrıca ne bulls eye ayak ne de mod125 hassas atışlar yapmanıza izin vermeyecektir.

3-9 zoom maksimum 32 objektif çaplı hafif bir dürbünü Diana ayakla kullanabilirsiniz ancak bu şekilde bile zaman içinde ayar kaçacaktır.

Ayrıca dürbün montajı için şu videoyu da bırakayım.

Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

• Teşekkürler ustam ilginize

Bende bu yaylı tüfek dürbün olumsuzluk tabusunu yıkmaya çalışıyorum sıfır mod 135 sipariş verdim diana yaylı dampa ayak aldım üstüne bozmayacak 70 80 mt civarında max 100 mt etkili atış ateşli dürbünü düşündüm amaç bunu başarmak

• Teşekkürler ustam ilginize

Bende bu yaylı tüfek dürbün olumsuzluk tabusunu yıkmaya çalışıyorum sıfır mod 135 sipariş verdim diana yaylı dampa ayak aldım üstüne bozmayacak 70 80 mt civarında max 100 mt etkili atış ateşli dürbünü düşündüm amaç bunu başarmak

Bu algıyı kırmaya çalışıp sonunda dürbünü kıran çok aman dikkat 😀

Bulabilirseniz sportsmatch veya Yatagun dampa kullanın ama bulması zor artık.

Keyifli atışlar dilerim.

• Diana bulyese zero mount yaylı dampa ayak daha iyi değil mi sizin video daki ürün şuan bende o ayakla beraber ateşli dürbünü kullanicam hele tüfek bi gelsin zarar olacağını düşünmüyorum deneyip gorucem daha önce tecrübe etmiş arkadaşların bilgisine ihtiyaç var özellikle ateşli dürbünü konusunda