9 mm Pipet tüfeği

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Arkadaş fişek aramıyor. O fişeği atan tüfek arıyor.

Daystate AirWolf MCT 0.22 & Hawke Sidewinder 30 Tactical SF 8.5-25 X 42 & Draeger 6L 300Bar

Weihrauch HW98 0.177 & Hawke Varmint 6-24 X 44
    Weihrauch HW75 0.177 cal.

Weihrauch HW45 0.177 cal.
    Bushnell Sport 850 Laser Rangefinder

hasag.png

• Eskiden beri de vardı hiç bir işe yaramıyor kırdım attım emin ol jandarma polis ona bile sorun yapıyor al bi tane Çelik kasa 36 tek kırma bak keyfine

• Ustam niyetin güzel ama 9 mm olduğuna aldanma fabrikasyon üretim fişekleri yok bildiğim kadarıyla el yapımı alman lazım istikrar sıfır güç yok hedef vurmak çok zor olur birşeye yaramaz diye düşünüyorum en iyisi al dene aklında kalmasın olmazsa mod 125 6.35 al yaylı sacmalarin arkasına yağ sürün ateşli ye dönüşüm yapar diselleme etkisi

• Ustam niyetin güzel ama 9 mm olduğuna aldanma fabrikasyon üretim fişekleri yok bildiğim kadarıyla el yapımı alman lazım istikrar sıfır güç yok hedef vurmak çok zor olur birşeye yaramaz diye düşünüyorum en iyisi al dene aklında kalmasın olmazsa mod 125 6.35 al yaylı sacmalarin arkasına yağ sürün ateşli ye dönüşüm yapar diselleme etkisi

ustam mod 95 5,5 var ama benim avlama işinde pek işimi görmüyor.pipet hem küçük hemde kolay ele geldiğinden çok işimi görüyor. Bakalım kısmet bulabilirsek artık alacağım