Hobiye yeni başlamayı düşünüyorum

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Selamlar sevgiler herkese

Hobiye pcp olarak yeniden başlamayı düşünüyorum aslında havalı tabanca 10mt ve havalı tüfek 10mt atış disiplinlerinde atış yaptım daha öncesinde ise çocukken kral safari magnum 6.35 sonrasında hatsan striker edge 5.5 sonrasında hatsan mod85 5.5 sonra hatsan mod 25 di galiba tabanca olanı 5.5 sonrasında ise hatsan mod 125 5.5 alarak baya bir atış yaptım avcılıkla da uğraşıyorum birkaç kez yivli tüfek de kullandım hobiye başlama amacım yavaş yavaş avcılığı bırakıp hedef atışına dönmek hem maaliyet hemde bir miktar vicdani konular yüzünden şuan için bir bütçe falan belirlemedim zaten başlama zamanı olarak da yaz mevsimini beklemeyi düşünüyorum sizce nasıl bir yol izlemem gerekiyor şimdiden teşekkür ederim

• Selamlar sevgiler herkese

Hobiye pcp olarak yeniden başlamayı düşünüyorum aslında havalı tabanca 10mt ve havalı tüfek 10mt atış disiplinlerinde atış yaptım daha öncesinde ise çocukken kral safari magnum 6.35 sonrasında hatsan striker edge 5.5 sonrasında hatsan mod85 5.5 sonra hatsan mod 25 di galiba tabanca olanı 5.5 sonrasında ise hatsan mod 125 5.5 alarak baya bir atış yaptım avcılıkla da uğraşıyorum birkaç kez yivli tüfek de kullandım hobiye başlama amacım yavaş yavaş avcılığı bırakıp hedef atışına dönmek hem maaliyet hemde bir miktar vicdani konular yüzünden şuan için bir bütçe falan belirlemedim zaten başlama zamanı olarak da yaz mevsimini beklemeyi düşünüyorum sizce nasıl bir yol izlemem gerekiyor şimdiden teşekkür ederim

Güzel tüfekler kullanmışsınız, pcp bütçeye hitap eder, ilk pcp'niz olacaksa yüksek güçte ve ağır olan pcp'ler yerine hafif kompakt pcp'lere bakın derim. Bütçe düşük ise Niksan marka pcp'lere bakabilirsiniz, ilk etapta icin ve 100 m ye kadar guzel sonuçlar veren Ozark kullandım gayet güzeldi. Tavsiye ederim. İyi hobiler.

• Güzel tüfekler kullanmışsınız, pcp bütçeye hitap eder, ilk pcp'niz olacaksa yüksek güçte ve ağır olan pcp'ler yerine hafif kompakt pcp'lere bakın derim. Bütçe düşük ise Niksan marka pcp'lere bakabilirsiniz, ilk etapta icin ve 100 m ye kadar guzel sonuçlar veren Ozark kullandım gayet güzeldi. Tavsiye ederim. İyi hobiler.

Hocam şöyle ki bütçe belirlemedim hâlen öğrenciyim zaten şuna hemen hobiye başlayacak bir yerim yok onun dışında Niksan markasını gördüm inceledim grupman vs güzel gibi ama bi tık daha bütçemi yükseltirsem ne alabilirim diye düşünüyorum

• Hocam şöyle ki bütçe belirlemedim hâlen öğrenciyim zaten şuna hemen hobiye başlayacak bir yerim yok onun dışında Niksan markasını gördüm inceledim grupman vs güzel gibi ama bi tık daha bütçemi yükseltirsem ne alabilirim diye düşünüyorum

Anladım, yerli mi düşünüyorsunuz peki

• Bence buradan başlamakta fayda var, sonrası forumu dolaştıkça geliyor. Tercih yapmakta acele etmeyin tüm tüfeklerden fazla fazla var ülkede. Kanala beklerim

Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

• Bence buradan başlamakta fayda var, sonrası forumu dolaştıkça geliyor. Tercih yapmakta acele etmeyin tüm tüfeklerden fazla fazla var ülkede. Kanala beklerim

Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Hocam şöyle ki meskun mahal dışı ateşli ile aktif şekilde atış yaptığım bir doğal poligonum var mesafe olarak da maksimum 200-250 metreye kadar çıkar diye düşünüyorum güvenli şekilde

• Niksan elf modelini düşünebilirsiniz fiyat olarak uygun pompa ile kolay dolum isabet şahane solid performansı süper

Hocam niksan Ozark düşündüm ama bir yanım da Effecto PX5 pro diyor pompa olarak düşünmüyorum kendim scuba dalışla da uğraştığım için tanıdık kulüpler var tüp dolumu falan kolay bir iş olarak geliyor bana yani

• Spark çıkışı hatırladığım kadarıyla aralık 2025 gibi tarih vermişlerdi. Px5 pişman etmez fakat regülatör bazen can sıkabiliyor.