Dürbün alıcam ne tavsiye edersiniz ?

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Selamın aleyküm hatsan mod 85 sniper vortex tüfeğim var daha önce 9x32 optima dürbünüm vardı bozuldu şimdi yeni durbun almak istiyorum aklımda iki marka var butcem max 5 bin. Nikula ve Comet bu iki markadan hangisi iyi alacağım durbun 6x24x60 yada 6x24x50 bu iki olcuden hangisini tavsiye edersiniz teşekkürler

• Yaylı tüfeklerde dürbün seçerken mümkün olduğunca hafif bir dürbün ile sağlam mümkünse tek parça dürbün ayağı kullanmanızı öneririm.

Şu video da işinize yarayabilir.

Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

• Magnum yaylı tüfeklere ülkemizde dayanacak dürbün çok az var leapers utg dürbünler yaylı tüfekler için yapılmış bir babayiğit ithalatını yapsada alsak bende diana mod48 var bir düzine dürbün kırdım şimdi 26000 liralık ateşli silah dürbünü aldım şu an bir sıkıntı yok ilerde ne olur bakacağız