Pcp Secimi Hk.

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhaba. Uzun zamandir pcp havalilara uzak kaldim. Cok sayida marka model deneyimledim yillardir. Ama, 3 yila yakindir ilgilenemedim.

Bullpup tarzda, kucuk bir cantaya siğacak, ( sokulup takila da bilir ), araba bagajinda az yer kaplayan, guclu, isabetli, solit pelet atmaya uygun, 5.5 ya da 6.35 belki 7.62 mm borulu, uzak mesafe atmaya uygun, yetkili servisi olan ya da forumdaki usta forumdaslarimizin yorulmadan parca bulup tamir bakim yapabilecegi, yerli ya da ithal marka model pcp onerebilir misiniz ?

Sizin tavsiyeniz marka model olarak nedir ?

Tesekkurler.

• Büyük kalibre Birleşik Devletler`in kimi eyaletlerinde serbest ve güzel silahlar var ama temini dahi zor.

Yerli piyasada Hilal Av`dan FX modelleri temin edilebilir ama 6.35 en fazla, sanırım Impact serisi uyar size, daha hafif ve taşınabilir modeller.

Huben K1 bulunursa yine isteklerinizi kısmen karşılar.

Ataman`ın bir sitede taktik ve küçük bir sürümü vardı.

Dipçikli tabanca (tüfanca) türünde Hatsan JET, Reximex RP uyabilir. Ayrıca hatsan repex epey küçük bir tüfek - daha doğrusu Velox tabancanın uzun namlulu hali.

Bullpup haricinde Kral NP 01, 02, 03 ve 04 modelleri işinizi görebilir; Kral servisi iyi, bu seriyi 6.35 slug namlu ile kullananlar var halihazırda. Benzer kasada Reximex Tormenta ile Niksan Tacto serisi mevcut.

Kral NP500 ve Reximex NYX yeni çıkan 2 tüfek son olarak aklıma gelen.

• Merhaba. Uzun zamandir pcp havalilara uzak kaldim. Cok sayida marka model deneyimledim yillardir. Ama, 3 yila yakindir ilgilenemedim.

Bullpup tarzda, kucuk bir cantaya siğacak, ( sokulup takila da bilir ), araba bagajinda az yer kaplayan, guclu, isabetli, solit pelet atmaya uygun, 5.5 ya da 6.35 belki 7.62 mm borulu, uzak mesafe atmaya uygun, yetkili servisi olan ya da forumdaki usta forumdaslarimizin yorulmadan parca bulup tamir bakim yapabilecegi, yerli ya da ithal marka model pcp onerebilir misiniz ?

Sizin tavsiyeniz marka model olarak nedir ?

Tesekkurler.

Youtube da Samet Mercemek hocamı var, videolarını izleyin sizin için faydalı bilgiler var.