8.000 TL Bütçe – Başlangıç İçin Havalı Tüfek Tavsiyesi

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhaba arkadaşlar,

Havalı tüfek/havalı silah hobisine yeni başlamak istiyorum ve yaklaşık 8.000 TL bütçem var. Ancak ne alacağıma karar veremedim, bu konuda tecrübeli arkadaşların görüşlerine ihtiyacım var

Özellikle merak ettiklerim:

Hangi sistemin (yaylı / Vortex / gazlı sistem vb.) benim gibi yeni başlayan biri için daha uygun olduğunu

Hangi kalibre ile başlamanın mantıklı olduğunu

Pellet (fişek) seçimi ve başlangıç aksesuarları hakkında önerileriniz neler?

Teşekkürler.

• Çevrenizde dolum yapan yer varsa Niksan PCP Elf-S ya da Niksan PCP Archero-S öneririm. İkidi de kolayav.com’da 8500 lira. Havalıda en ideal kalibre 5.5mm bence ve bu tüfeklerin başka kalibresi de yok sanki. Kırmalının tepmesiyle, isabetsizliğiyle, ameleliğiyle hobiden soğursunuz. Yerli pelletlerden de Spoton match ve dome öneririm, fiyatına göre isabetli geldi bana. Önce mekanik nişangahla biraz keyif alın. Optik nişangaha sonra geçersiniz…

Marlin Cowboy bb gun

• Çevrenizde dolum yapan yer varsa Niksan PCP Elf-S ya da Niksan PCP Archero-S öneririm. İkidi de kolayav.com’da 8500 lira. Havalıda en ideal kalibre 5.5mm bence ve bu tüfeklerin başka kalibresi de yok sanki. Kırmalının tepmesiyle, isabetsizliğiyle, ameleliğiyle hobiden soğursunuz. Yerli pelletlerden de Spoton match ve dome öneririm, fiyatına göre isabetli geldi bana. Önce mekanik nişangahla biraz keyif alın. Optik nişangaha sonra geçersiniz…

Pardon, bunlarda mekanik nişangah yokmuş 😁

Marlin Cowboy bb gun