Vector Optics Tourex 4-16x44 FFP Dürbün

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhabalar,

Sıfır 1 defa atışa gidilmiştir.

Vector Optics Tourex 4-16x44 FFP Tüfek Dürbünü

İstanbul içi elden teslim edilir. Diğer iller Anlaşmalı kargo olur.

FİYAT : 12.000

Görselleri ha paylaşabilirim. 0531 567 94 37

• Çok teşekkür ederim hocam.

Gerçekten şaşırtıcı fiyatı 18 bin olan dürbünü 12 bine veriyorum ve sıfır olduğu halde %35 fiyat indirmişim. 😁

Ateşli tepmesine dahi dayanabilen ve görüntü kalitesi bu kadar net olup hafif olan böyle bir dürbün havada kapılması gerekiyor. Şaşırtıcı cidden 😊 Nasibini bekliyor demek ki

• Ülkemizde maalesef düşük zoomlu dürbünler değer görmüyor üstad bu en kaliteli markalar olsa bile uzak atışlar için düşük zoomlu dürbünler biçilmiş kaftan ama insanlar ne hikmetse yüksek zoomlu dürbün alıp uzak atışlar yapıyor ve sonuç hüsran çok uzun süredir hobideyim daha hiç 4 16 nın üzerine çıkmadım

• Bazı ilanlar anında satılırken bazıları uzun süre bekliyor. Benimki de uzun zamandır ilanda tamamen nasip kısmet işi :)

Üstad sizlik bir durum değil sıfırları saçma sapan fiyatlara çıkınca haliyle 2.el fiyatlarıda yükseldi buda alıcıları biraz düşündürmeye başladı

• Çok uzun zamandır hobi içindeyim😚 pek piyasayı da bilmem ama bilende ölücü oluyor genelde almak için, kimine göre 50 metrede çok uzak mesafe o yüzden 24 zoom gereksiz gibi gözüksede 450 500 m lerde fazlasıyla iş görüyor hocam. Sizdeki ürün de güzel, kısa mesafe atışları için yeterince hatta fazlasıyla iş görür, iyi satışlar 🙋🏽‍♂️

• Ülkemizde maalesef düşük zoomlu dürbünler değer görmüyor üstad bu en kaliteli markalar olsa bile uzak atışlar için düşük zoomlu dürbünler biçilmiş kaftan ama insanlar ne hikmetse yüksek zoomlu dürbün alıp uzak atışlar yapıyor ve sonuç hüsran çok uzun süredir hobideyim daha hiç 4 16 nın üzerine çıkmadım

Bence de 16x–18x fazlasıyla yeterli. Daha önce 32x’im de vardı; her türlü dürbünü denedim. Bence önemli olan zoomdan çok optik kalitesi. Zoomlu dürbünleri de 8x’in üzerinde pek kullanamadım. Tabii tercih meselesi; herkesin kendine göre bir atış stili, bir zevki var. Ben şu an sabit 4x dürbün kullanıyorum. Tüfeğime de büyük dürbün pek iyi olmuyor zaten.

• Kesinlikle güzel noktaya değinmişsiniz. Zoomdan çok optik kalitesi ve vectör Optic in 4 16 44 FFP baska dürbünü de var sıfırı 10 bin mesela o neden 10 da bu 18 öyle düşünmek gerek 👏 bu üründe cam kaliteli ve dayanım gücü yüksek

Bende optikte ne kadar düşük zoomdan başlarsa o kadar iyi kafasındayım. 3-18 4-16 bunlar kalitedir.

Yeni başlayanlar tam konuya vakıf olmadıklarından dolayı 5-25 6-36 gibi hiç kullanımına hitap etmeyen 1.5 kilo dürbün alıyorlar. İlk fırsatta hobi bırakıyorlar.