Field target yarışında güç sınırlaması yok mu? Görece güçlü sayılabilecek tüfeklerle katılanlar da var. Güç derken bar değil joule biriminden bahsediyorum. Yarışmaya istese de katılamayacak bir Allah’ın Gayserilisi olarak yazıyorum…
6-7 Haziran 2026 Ulusal Field Target Yarışması / Başköy-Bursa
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
- Resmi Gönderi
Field target yarışında güç sınırlaması yok mu? Görece güçlü sayılabilecek tüfeklerle katılanlar da var. Güç derken bar değil joule biriminden bahsediyorum. Yarışmaya istese de katılamayacak bir Allah’ın Gayserilsi olarak yazıyorum…
Regülatör ayarı düşürüldüğünde her tüfek 12fpe altına inebilir. İngilterede bu tüfeklerin hepsi "FAC sertifikası" yoksa 12fpe altında kullanılıyor.
-
Regülatör ayarı düşürüldüğünde her tüfek 12fpe altına inebilir. İngilterede bu tüfeklerin hepsi "FAC sertifikası" yoksa 12fpe altında kullanılıyor.
Her tüfeğin mekanizması farklı ayrıca valf içindeki sıkıştırılmış hava hacmi, çekiç gücü, valfin açık kalma süresi, transfer port çapı filan derken gücü etkileyen değişkenler çok çeşitli. (Bildiğim kadarıyla yani, yanılıyorsam cehaletimi mazur görün.) Tek başına regülatörle güç ayarı yapılabileceğini düşünemedim. Teşekkürler 🙏
-
- Resmi Gönderi
Her tüfeğin mekanizması farklı ayrıca valf içindeki sıkıştırılmış hava hacmi, çekiç gücü, valfin açık kalma süresi, transfer port çapı filan derken gücü etkileyen değişkenler çok çeşitli. (Bildiğim kadarıyla yani, yanılıyorsam cehaletimi mazur görün.) Tek başına regülatörle güç ayarı yapılabileceğini düşünemedim. Teşekkürler 🙏
Her modele göre bir çözüm olmakla birlikte genel olarak regülatörü düşürüp çekiç tansiyonunu azaltmak yeterli oluyor.
-
- Resmi Gönderi
Yarışma ile ilgili temel kural ve bilgilendirmeler ilk mesaja eklenmiştir. Eline sağlık mkaratas
-
Yarışma ile ilgili temel kural ve bilgilendirmeler ilk mesaja eklenmiştir. Eline sağlık mkaratas
Samet, biz biliyoruz ancak yeni baslayacaklar icin, yarışmaya baslamadan tüfeklere 16.3J /12ft güç testi yapilacagi, kural disi silahlar ile katilim yapilamayacagi NET olarak en üstte yazılmalı.
-
Bu yarışma hepimiz için hayırlı olsun. İnşallah kazasız belasız keyifli bir yarışma olur.
-