Niksan için tekli atış aparatı

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhaba arkadaşlar. Niksan Archero S için satılık tekli atış aparatı ya da 3D STL dosyası var mıdır? Birileri yardımcı olursa sevinirim…

Marlin Cowboy bb gun

• Bende arıyorum hatta fuarda niksan standında danıştım olmadığını söylediler,bendede ozark var ilk tüfeğim ama isabetinden çok memnun kaldım,bulursan banada bilgi verirsen çok memnun olurum.

• Bende arıyorum hatta fuarda niksan standında danıştım olmadığını söylediler,bendede ozark var ilk tüfeğim ama isabetinden çok memnun kaldım,bulursan banada bilgi verirsen çok memnun olurum.

Bulursam mutlaka haber veririm.

Marlin Cowboy bb gun

• Arkadaşlar nasıl bir şey aradığınızı bilmiyorum. Fakat çizim ve 3d baskı konusunda yardımcı olabilirim. Bana ölçülerini verebilirseniz yada fethiyede oturuyorum yakınlarımda bu tüfeğe sahip olan biri varsa ölçülerini alıp ben bir şeyler üretebilirim.

• Arkadaşım ölçü derken nasıl ölçeceğiz,aklıma şarjörün alt kısmını pelerin çıktığı deliğin ortasına kadar olan bölümden aşağı doğru bir çizimini yapıp ölçülerini üzerine yazsak olurmu acaba

• Arkadaşım ölçü derken nasıl ölçeceğiz,aklıma şarjörün alt kısmını pelerin çıktığı deliğin ortasına kadar olan bölümden aşağı doğru bir çizimini yapıp ölçülerini üzerine yazsak olurmu acaba

Mantıklı siz eskiz çizimini yapın ölçülerini yazın. Nasıl bir şey olduğunu ortalama olarak çizin ben 3d çizimini yaparım. Sonra revize ederiz beraber. Anlattığınız yöntem ile olur fakat o ölçünün haricinde oturacağı yerin ölçüleride gerekiyor.