10 METRE 5 ATIŞ GRUPMAN ! by -Carmenia-

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Walla başta yengeyi atışından dolayı tebrik ediyorum.. Alkışlar Carmenia 'ya :D
    Bizim hanımda saolsun iyi atcıdır. Arka taraf arazi arka camdan güzel bir poligona bakıyoruzz :) .. Bizim hanımda atış yapmak istedi kurduk verdik Kral magnumu.. Tabi ilk almışız elimize dürbün ayarı fln herşey bozuk... Neye atayım dedi .. bak dedim 25 metre ileride karga var orda at ona dedim. Kargada kanatçırpıyo sekiyo falan bol hareketli.. Hanımın vurması da imakansız. 15 metre mesafedeki kola şişesine yaklaşık 20 atış yapmamıza rağmen vuramamıştık o gün. Bende hanıma at dedim nasıl olsa 25 metrede karga. Hay dilim tutlaydı tüfek ayarsız, dürbün ayarı bozuk hanım attı "GGGAAAAAAKKKK" diye bi ses geldi karga yerde.. Tabi bizlerde.. Hanımın gözler doldu bizim baştan aşağa kaynar sular döküldüüü.. Kargaya mı üzülürsün.. Hanımı kargayı vurmaya azmettirmekten çekilen vicdan azabına mı yanarsın.. Kargalar 100 - 120 sene yaşarmış bi tarihi yok ettiğimize mi yanarsın.. Bizim yüzümüzden hanım katil oldu onamı yanarsın... Bu güne kadar hiç bilinçsiz birşey yapmamıştım ama bu çok acı bi ders oldu. walla 1000 de 1 ihtimal bile olsa "ihtimalmiş" ben onu tekrardan acı bi tecrübe ile öğrendim... Hayvanlara, vuramayacak olsan bile atmak büyük sorumsuzluk örneği.. Sevgiler ..

  • kargaların 100 /300 sene yaşadığı efsane doğru değildir en fazla 20 küsür sene yaşayabiliyorlar oda doğal ortamda değil .fırsatçı ve leşçilerdir .bütün dünyada nesilleri diğer kuş popilasyonlarına göre patlama yapmıştır zararlı hayvan katagorisindedirler .saygılarımla

    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen termopl ().

  • kargaların 100 /300 sene yaşadığı efsane doğru değildir .fırsatçı ve leşçilerdir .bütün dünyada nesilleri diğer kuş popilasyonlarına göre patlama yapmıştır zararlı hayvan katagorisindedirler .saygılarımla


    Abi şimdi ben hayır mı işledim günah mı ? ;şrofls;.

  • Tebrikler carmenia çok güzel bir grupman çalışması olmuş. O atış yaptığınız koridoru görünce birden aklıma buluthanın beni 10 metreden airsoft M15A1 ile taradığı gün aklıma geldi, valla sizden korkulur. ;şrofls;.;şrofls;.;şrofls;.

  • Abi şimdi ben hayır mı işledim günah mı ? ;şrofls;.


    ben herzaman "herişte vardır bir hayır" derim ;şrofls;.;şrofls;.