DİANA 54 VE HATSAN 90 DÜRBÜNSÜZ 140 METRE.

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler ..

    Valla helal olsun ;d;


    Özellikle Hatsan beni çok şaşırttı. Gerçekten tebrik ederim arkadaşlar. Dürbünsüz o mesafelerde arpacık ne kadar ince de olsun, şişeyi kapatır diye tahmin ediyorum.


    Tüm bunlara rağmen süper atışlar.


    Ambrosia bey, arpacığın hedefin tam üzerine koymadan atış yapıyorum yani askerdeki usul,, hedef arpacığın üstünde duruyor onun için arpacığın kalın olması benim için dezavantaj değil, hatta ince olsa bence nisaş zorlaşır...Olay insanın tüfeğine alışmasında ...


    iyi de bira şişelerine o kadar yakın durmak bence sakıncalı mazallah bir saçma girerse görürüz


    Sayın Kazımusta dediğiniz gibi aslında uğraşmak gerekir isabet için ama tüfeği biraz tanıdığım için çokda zorlanmıyorum artık, dediğiniz gibi bi kaç metre yukarı poşet koyduk ama yüksekliği ayarlamaktan çok hedefi göremediğim için sağ sol ayarı için kullandım normalde poşetin daha altına attım zaten 4-5 atışta belli oluyor yukarı aşağı toplandığı... :)

    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen mrt083 ().

  • Haftaya 160 metre deniyelim bakalım sonuç ne olacak pek ümitli değilim ama genede deneyip emin olmak lazım.

    Evanıx s 10 blızzard - BSA 3,5x10-40

  • En güzeli denemek ama sağlam kamera lazım mp4 ün kamerası ile kalite çekim olmuyor.

    Evanıx s 10 blızzard - BSA 3,5x10-40

  • Hatsan la bu atışlar süper.

    Huğlu 601 GA Otomatik, Çiftsan Sp. , Sarsılmaz 2000 Mega 9mm

  • Atış yeriniz bu iş için çok uygun, en azından pelletin yere vurunca çıkarttığı tozdan ne kadar düzeltme yapılması gerektiği anlaşılır ayrıca hedefin arkası yükseldiğinden atış alanı daha güvenli olmuş, fakat kişisel görüşüm hedef alanına yaklaşmamak gerektiği, eğer çekim yapacaksanız kamerayı tripoda bağlayın, bu tüfekler bu mesafelerden şişe kırabildiğine göre en az 7 lb/ft güç üretiyor olmalı ki, bir sekme ya da yanlışlıkla arkadaşınızı vurma durumunda ciddi yaralanmaya sebep olabilir. Kamerayı vurma olasılığı göz önüne alınabilir ama cana zarar gelmemesi için mümkün olan en yüksek gayreti göstermek gerek. Bunu neden yazdın derseniz, bu konuda bir kaç arkadaşımın kendini ve arkadaşlarını istemeden yaraladıklarını biliyorum. Ben dahil hiç kimse bu güzel forumun arkadaşlığın böyle acı tecrübelerle üzülmesini istemem. Bu konuda Atış buluşmalarında güvenlik önlemleri konusunu okuyup bana hak vereceğinizi umuyorum. Güzel, isabetli kazasız atışlar dilerim.

    Weihrauch HW100T Falcon T35x56 Premier Target
    Weihrauch HW97KL Blue Laminate Maccari Hornet MKVI
    Weihrauch HW45 .177&.22 Maccari
    Zoraki HP-01 Ultra .177
    Heckler & Koch USP Compact Blue 9x19 Para Trijicon Nightsights
    Remington Spartan SPR220 12ga 22'' Double Trigger & Hammer Coachgun
    Bernardelli Compact 9x19 Para
    CZ 75B Semi Compact 9x19mm Para
    Hatsan 250XT Tac Boss (KJW Ruger MKIII)
    Gamo PR776

  • Sonua kadar haklısın ben şişelere 2 metre yakından çekim yapıyorum murat ise bir ara 30 cm yaklaştı bende uyardım sanırım atıcılığıma çok güveniyor ama adı üstünde kaza ne kadar iyi atıcı olursanız olun istenmeyen dönüşü olmayan bir durumla karşılaşmamak için güvenlik önlemleri çok önemli.

    Evanıx s 10 blızzard - BSA 3,5x10-40

  • Bence 30 cm de kötü 2 metrede. Attığınız merminin eteğinin yamuk olması bile grupları etkilerken eteği yamuk veya yapısı bozuk bir mermiyi 140 metreye gönderirseniz istenmeyen sonuçlar oluşur.

    FX T 12 + BSA 8-32X44+FX Pompa
    Remington Airmaster 77 + Tasko 3-9X32
    anadoluteam.png

  • Haklısınız bundan sonraki atışlarımızda atış alanına güvenlik şeridi çekmeyi düşünüyoruz en emniyetlisi bu etrafta insan olmasa bile en ummadığınız anda birden hedef alanına çıkabilir ama emniyet şeridi olursa bu ihtimal ortadan kalkar.

    Evanıx s 10 blızzard - BSA 3,5x10-40