Stroeger x20 Ahşap

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • arkadaşalar
    Stroeger x20 Ahşap deneyen varmı nasıl malzeme kalitesi namlu kalitesi nasıl attığını vururmu?

  • Evet yakından inceledim kaliteli bir şeye benziyor. Şahsımca tabi x50 side var sitesinde ama Türkiyede yok henüz X50 Fps 1500!!! kib güzel tüfek...

  • tabi x50 daha iyi ancak ülkemizde yok. gelirse muhtemelen fiyatı sentetik olanı 300 ahşap dürbünlü olan 380 filan olur en fazla 400 olur.
    ama görünüşü çok hoş.

  • sitede bu ürünler yok ama???

    EVLİ MUTLU ÇOCUKLUYUM ^^


    MARAŞLIM BİR HAMASET DESTANI NAKŞEDİLDİ BAĞRINA
    YURDUMUN ARSLANLARI ÖLDÜ İMAN UĞRUNA


    emrahkazici@hotmail.com

  • Dostum en fazla 400 olur demısın ama baska ulkelerde satılıyor ve onlarda x20nın 2 katı fıyatına satılıyor buradada degısmez bence x20nın 2katını hesaplayın işte bende x20 alacam beklemeye degmez

    BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR

  • x 50 için stoegerle iki kez görüştüm. silahlar dağıtıldı dediler önce ,sonra da pardon daha elimizde bayii lere yollamadık henüz dediler . 10. ayın sonunda komando av dan alabilirsiniz dediler. komando avı kaç kez aramama rağmen hala gelmedi dediler.dağıtım başlamadı dediler. sanırım zor gelecek bu silah . bu kadar bekledik birde fiyatı tuzlu olursa onu alacama o fiyata yakın pcp alırım diye düşünüyorum. 350 -400 arası olursa alabilirim. ama fazla olursa alacamı sanmıyorum.sonuçta kendini ıspatlamamış bi silah, kimse almamış denememiş. ne kadar güvenilir ilk etapta.

    hatsan mod 99 22 cal -
    hatsan at44 s 10 22 cal -

    hatsan mod 135 vorteks 22 cal-

    hatsan nova compackt 22 cal

    hatsan bt 65 elite 22 cal

    gamo stutzen 17,7 cal

    ersus ers 17 - 36 cal

    ata arms neo 12 cal

    canik 55 shark fc 9 mm

    zoraki ultra 4,5 mm -

  • Stoeger'in fabrikası Dudullu'da , evime de işyerime de çok yakın.İsterseniz bir arayıp sorun eğer silahlar giriş yaptıysa ve fabrikadan satış yapıyorlarsa sizin için 1 adet alıp gönderebilirim hiç sorun olmaz bana.Bu tüfeğe kafayı taktıysanız başka silah alırsanız aklınız hep bunda kalır çünkü.

    FİLİNTALAR GRUBU

  • teklifiniz için teşekkür ederim. stoegerde genel müdür hakan beyle görüştüm . kendilerinin satışı olmadığını söyledi dağıtım firmamız komando av ordan alabilirsiniz dedi. biraz daha bekliyelim bakalım nolacak. şimdilik emektar mod 45 le idare ediyoz.

    hatsan mod 99 22 cal -
    hatsan at44 s 10 22 cal -

    hatsan mod 135 vorteks 22 cal-

    hatsan nova compackt 22 cal

    hatsan bt 65 elite 22 cal

    gamo stutzen 17,7 cal

    ersus ers 17 - 36 cal

    ata arms neo 12 cal

    canik 55 shark fc 9 mm

    zoraki ultra 4,5 mm -

  • Stoegeri tavsiye ederim. Kullanıyorum memnunum. Ama dürbünsüz alın çünkü insan zamanla mildotlu dürbünü ihtiyaç duyuyor.

    Gerçek nişancılık 3-9 numara arası ateşli silah fişekleri ile canlı vurmak değil tek bilya veya pellet ile kibrit çöpü vurmaktır. 3-9 numara arası fişeklerle vurmak karambol tek bilya veya pellet ile vurmak hesap, kitap ve kabiliyet işidir.


    -STOEGER X20 AĞAÇ KUNDAKLI, GEZ ARPACIKLI, ORİJİNAL STOEGER X20 KOMBO DÜRBÜNLÜ
    -HUĞLU 5+1 YARI OTOMATİK
    -HUĞLU 7+1 YARI OTOMATİK


    PSN: ilkerEge_TR