webley patriot 5,5 mm

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • webley patriot 5,5 mm almayı planlıyorum yalnız forumdan takip ettiğim kadarıyla şu an piyasada olanlar 2. nesil diye tabir edilen altın tetikli model üstatlar patriot'un 1.nesil olmasında hemfikir ama piyasada 2. nesiller satışta 2.nesil kullanan varsa bana bilgi verebilir mi hız,isabet,tahribat bir de 280m/sn deniliyor gerçekten öyle mi?

    avsan süperpoze

    • Official Post

    2.Nesil alacağına, hiç alma daha iyi, 1.Nesiller var forumda ikinci el olarak, hurdasını alsan 10 tane 2.nesil patriot eder, bu 2.nesil patriot kesinlikle adı dışında webley patriot değil, bir silahı o markanın ürünü yapan üzerinde kullanılan namlusu, malzeme kalitesi, tetiğidir, bunların hiç biri webley patriot değil, yani orijinal patriotun tetiğini kopyalasaydı, tamam derdim, kötüde olsa bu kadar becerebilmişler derdim, ama tetik sistemi tamamıyla hatsan, ha hatsan almışın ha 2.nesil patriot almışın fark yok.

  • o zaman 5,5 mm yaylı diana 350 magnum dışında bana ne önerebilirsiniz

    avsan süperpoze

    • Official Post

    o zaman 5,5 mm yaylı diana 350 magnum dışında bana ne önerebilirsiniz

    Forumdan ikinci el satılıklarda 1.nesil patriot var bunlardan bir tanesini satın alın üstelik tomarla para vermemiş olursunuz, ama ben sıfır alacağım, yaylı olacak, para da sorun değil dersen, Diana 460 magnum senin isteklerini karşılar. Unutmadan, artık yaylı silahlar out, pcp silahların in olduğu bir zamanda ikinci el yaylıların fiyatları fazlasıyla dip yapacak.

  • Katılıyorum. Hem de satıcı firma ürün özelliklerine "Kalibre :.177 (5.5 mm) ayrıca" yazacak kadar amatörce çalışıyorsa.

    Air Arms S400 MPR-FT .177/ Hawke Optics Sidewinder 30 Tactical 8.5-25x42
    Air Arms S410-SL Xtra FAC .22 / BSA Deerhunter 8-32x44 SWF
    Webley Raider 10 .22


    A Rh + fakat benden başkasına yaramıyor. =/

  • o yazı benimde dikkatimi çekti ama sonradan şöyle düşündüm .177 cal. ve ayrıca 5.5mm var diye neyse adanalı arkadaşların görüş belirtmesinde yarar var.

    avsan süperpoze