AİRKİNG OFFHAND 153 METRE DÜRBÜNSÜZ

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Bu 4 şişe meselesini bende sordum. 153 metreden görmek çok zor dedi, doğrudur da. Birde burada yapılma istenen şişeye isabet ettirmek değil şişenin kırılıp kırılamayacağını test etmek.

    FX T 12 + BSA 8-32X44+FX Pompa
    Remington Airmaster 77 + Tasko 3-9X32
    anadoluteam.png

  • ;d;;d; gerçekten güzel bir atış ellerinize gözlerinize sağlık ;d;;d; ...

    ;tufey# Hatsan AT44WX10 Premium Combo 22. cal OPTİMA(3*12-44)


    ;tufey# mod 95 sas 177. cal ZOS (3*9-42) ve muhtelifler.

  • evet bir konuya açıklık getiriyim bu yaptığımız atış isabetten çok güç testi amaçlıdır şişeler şeffaf olduğu için zaten 4 şişeyi yanyana koyup görmek bile çok ama çok zor ama siyah şişe olsaydı arkasınada beyaz bir fon ozaman görmek biraz daha kolay olurdu.

    Evanıx s 10 blızzard - BSA 3,5x10-40

  • Helal olsun.Tüfeğin hakkını vermişsiniz.Ancak o şişe o mesafede nasıl arpacığa sığıyor?

  • yusuf abi eline gözüna sağlık , maşallah nazar değmesin gerçekten harika bir performans .
    perşembe günü görüşmek üzere ;tacli# .

  • Helal olsun.Tüfeğin hakkını vermişsiniz.Ancak o şişe o mesafede nasıl arpacığa sığıyor?


    Arpacığı hedefin üzerine değil hedefin altına koymayı denerseniz sığdırma gibi bir problem olmaz :)

  • Yok Murat bu iş altına üstüne sığdırma işini aşar tamamen tecrübe. Dianaların arpacıkları (350 hariç) neredeyse 0,5 mm. Bu arpacığın neresine koyacağını iyi bilmek lazım.

    FX T 12 + BSA 8-32X44+FX Pompa
    Remington Airmaster 77 + Tasko 3-9X32
    anadoluteam.png

  • Vallahi bravo aynı 54 ün arpacığına benzemiş kendimi birden atışda hissettim. ;tacli#

    Evanıx s 10 blızzard - BSA 3,5x10-40

  • çok doğru çoğu zaman araçsız gidiyoruz ve yanımızda sadece tüfek ve 2 kutu pellet götülebiliyoruz bu yüzden çok şeylerin eksikliğini hissediyoruz misal grup çalışması yapamıyoruz tenek yada başka bir nesnenin üzerine hedef kağıtlarını yapıştırıp grup çalışamıyoruz yada dediğiniz gibi boya falan götüremiyoruz benim şerit metrem var 15 metrelik onu bile çoğu zaman götürmek istemiyorum.

    Evanıx s 10 blızzard - BSA 3,5x10-40

  • eline gözüne sağlık süper atışlar ,tebrikler

  • Eline gözüne sağlık cidden o mesafeden şişeleri görmek bile zor. Hele hele tepmeli bir silah ile o mesafede isabet ve tahribat sağlamak çok daha zor.


    Şu arpacık konusu çizimide güzel olmuş. Bende başka bir objeye nişan alıp, vuruşu gerçekleştiriyorsunuz sanıyordum.


    Güzel bir dürbün ve PCP ile neler yapabilirsiniz kimbilir.



    Tebrik ederim.

  • kartalcin;
    biz sağlam bir sırt cantası alıp; yemek,su ıvırzıvırları ve saçmaları doldurup öyle gidiyoduk araziye...genelde sprey, hedef tenekeleri, mat, ağzı açılmamış suyumuzu dahi arazide saklıyoduk.oralarda malzeme saklanacak yer varsa faydası olabilir belki...


    şimdi aklıma geldi;
    bir seferinde araziye vurmak icin yumurta götürdük bir kısmı kaldı yine bi deliğe sakladık haftaya tekrar araziye geldiğimizde yanımızda daha önce bölgeye gelmemiş bi arkadaş yumurtaları buldu şaşırmış bir halde " ya ortalıkta tavukta yok ne ara yumurtlamışlar buraya " diye follukdaki !? yumurtaları gösterince yumurtanın birini çevirip arkasındaki damgayı göstererek baya bi gülmüştük ;şrofls;.
    bu arada atışlar, amaç ne olursa olsun oldukça güzel elinize sağlık !!

  • teşekkürler fikir olarak önerin çok güzel en güzeli oraya biraz teneke saklamak grup çalışması için iyi olucak sprey boyada alıcam yalnız bu spey fosforlu yeşilmi olmalı.

    Evanıx s 10 blızzard - BSA 3,5x10-40


  • Buluthan diana 54 de tepme yok pcp kadar bile tepmeyi atıcıya yansıtmıyor 30 metrede atış denemelerimizde 5 er atış tek delik isabet sağladı bunu 4 kez tekrarladık
    gezle destekli 2 tur 5 er atış ben yaptım 2 tur 5 er atışta murat yaptı sonuçta 20 atış yaptık fakat 5 er atışlık tek delikli gruplar elde ettik.

    Evanıx s 10 blızzard - BSA 3,5x10-40

  • Booze artık bizde gidelim mi ??? OKurken yazılarını iç geçirdim valla. Erzak saklamayı da özledim :) Bakkal yok çakkal yok ama, ormana (herzaman atış yaptığınız yerde) gittiğinizde eve geri getirmek yerine ormanda sakladığınız malzemeleri bulmak güzel oluyor.


    Eskiyi hatırlamışken, 140 metrede şişe koymuştuk. booze 4-5 tane desteksiz çakmış ama hiçbir cacık olmamıştı. Velhasıl şişleri toplamaya gittiğimizde üzerinde 4 delik vardı. Kırılmamıştı çünkü yine bizden biri şişeyi koli bantı ile kaplamıştı ;kihhik,


    Yusuf,


    54 sana tepmiyor bana tepiyor valla :) Bir kere bulleye ın 54 ile atış yaptım, anında bıraktım. Deli ağır gelmişti bana. Valla helal olsun o ağır tüfekle bu atışlar.


    Benim gibi destekli atış yapmayı sevenler, senin gibi, Kemal Abi gibi destksiz atış yapan atıcılara herzaman gıpta ile bakarlar. Unutmayınız ki hiç bir kara şişe sizin iki saat pozisyon almanızı ve ayar çekmenizi beklemez. Eğer desteksiz atışlara devam edeceksen Kemal Abi gibi red dot kullanmanı bende booze gibi tavsiye ederim. Çıplak gözle bile görünmeyen şişeleri dürbünsüz çok vurulmasına şahit olduğum için bu atışların hiçde kolay olmadığını çok iyi biliyorum.


    Tekrar tebrikler.

  • buluthan bulleyede bildiğimkadarı ile 54 yok 52 var oda 54 e çok benziyor ama büyük tepmesi var 54 ağır ama tepmeden eser yok reddotu ciddi cidi düşünmeye başladım ama istediğim alman reticleye sahip bir reddot kırmızı noktayı pek sevmedim türkiyede bu reticleye sahip bir redot satan mağaza tavsiye edebilirmisin yurt dışında var ama türkiyede ben göremedim.Birde şu konuya değineyim gerçekten karaşişeler beklemiyor 170 metre deniyecektik aslında amaç bu idi şişeleri metre metre koymuştuk 90 120 150 170 metrelere en üste yani 170 metreye de kara şişeleri dizdik tam şişelerden 150 metre uzaklaştık birde baktık amcamın biri gelmiş şişeleri topluyo adam topladı gitti yani haggaten kara şişe beklemiyo ;şrofls;.;tacli#

    Evanıx s 10 blızzard - BSA 3,5x10-40