36 Cal. tek kurşun atmak için ideal tüfek?

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Sadece hedefe uzak mesafeye tek kurşun atmak için, süperpoze veya tek kırma 36 cal. hangi tüfeği önerirsiniz??Almışken yıllarca kullanabileceğim birşey olsun isterim..

  • 36 cal. Tek kırmalar hakkında benimde merak ettiğim şeyler var. Kullanan arkadaşların bilgi vermesi benide memnun eder.

  • 36 cal. Tek kırmalar hakkında benimde merak ettiğim şeyler var. Kullanan arkadaşların bilgi vermesi benide memnun eder.


    bende safir t14 var
    tip için aldım bu bakımdan memnunum
    benim silahım isabet lik açısından yivsiz bir silah için iyi sayılır
    ama atıcılık yapıcam diyorsanız bu tür silahlara yaklaşmayın
    yivli sağlam bir havalı pcp alın inanın daha profesyonel

  • PCP şart oldu zaten onun yeri ayrı :)


    Ateşli silahlar farklı bir haz veriyor. Sırf şeker gibi bir adam olayım diye sıkıyorum bazen :) sinir stres kalmıyor.Full Relax... :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

  • herkese selamlar.
    yiv sevgili hemşehrim,arkadaşında dediği gibi PCP bence daha uygun olur.
    öte yandan,
    yerli markalar içerisinde 36cal. silah bildiğim kadarıyla sadece T14 var.
    bende de bir adet t14 mevcut.federal marka kaliteli kendinden yivli tekkurşun ile çok güzel sabit hedef atışları yapabiliyorum.150 metre gibi mesafelerde fena değil.zaten daha sonra iyice çekirdek düşmeye başlıyor.
    illaki ateşli silah ve 36cal. olsun dersen konyada birçok imalatçı firma var.ne istersen faturalı,garantili ve ruhsatlı olarak yapabiliyorlar.sanırım fiyat olarak 36cal.süperpoze bir tüfek 600ytl gibi yaptırılabilir.hatta ellerinde hazır bile bulunabilir.hatta tek kırma çok daha uygun bulunabilir.
    unutmaki uzun mesafe için mutlaka s.poze yada tek-çift kırma ve 76mm gibi bir silah olmasına dikkat et.en iyi sonucu o şekilde alırsın.

  • Silahh bulmak sorun değil de kullanıcı bulup değerlendirmesini almak zor gibi. Mesela ben tek kırmalara hastayım. Ama kullandığım 9mm tek kırmadan sonra ayranı üflemek zorunda kaldım.

  • 9mm tekkırma zannerdersem şu pipet fişek kullanan tüfeklerden bahsediyorsunuz.


    onlardan birşey beklemeyin.fişekleri zaten adı üzerinde PİPET.


    silahta mesafe yok.hatsan namludan kırma 4,5mm lik havalı tüfekler kadar bile etkili menzili yok.para verdiğinize değmez.