Hatsan Optima 550 5.5 grupman

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Sanırım anladım. Patriot 1. nesil miydi bu arada. Ben çok dikkat ediyorum tüfeklerime , gözüm gibi bakıyorum. Benim için çok değerliler çünkü benimler. Belki ileride birde optima alırım belli mi olur. Deneyerek alma gibi bir şansım olursa tabi.

  • mod 125den farkı ne demişsin arkadaşım 125 th ile görünüş olarak aynı sadece arada fiyat farkı var ankarada dış kapıya bak 325 tl etiket fiyatı sıkı pazarlık edersen 275 tl ye bırakıyolar kdrstc ile beraber baya bi pazarlık ettik adam nalet olsun dedi en sonunda 250 tl ye aldık :D

    Hatsan optima 550 ;avci; agt

    Hatsan mod 135 QE vortex

    Swiss arms jericho 941

  • Eğer bir daha hatsan alırsam o zaman Torpedo 155 olacak desenize. Alttan kurma tüfekler çok hoşuma gitmeye başladı bu aralar. TH versiyonlar bana uygun değil ayrıca.

  • Torpedo 155 yakın mesafelerde göz-gez-arpacık kombinasyonu ile gayet iyi iş çıkartmaktadır.Sabit namlu olması bir avantajdır.İsabetliliği yanında tahribat gücü de bir o kadar iyi bir tüfektir.Namlu çıkış hızları konusunda bir şey diyemem ama tek başına gayet güçlü bir tüfektir.Uzun mesafe atışları tatminkardır.