Havalı Tabanca Yardım.

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Arkadaşlar ben forumda yeniyim o yüzden kusurum olursa affedin. Ben gerçeğe en yakın bütçemide fazla sarsmicak bir havalı tabanca arıyorum (tüfek değil). Bana önerebiliceğiniz model veya satılık silahlarınız varsa yardımcı olabilirmisiniz ? Birde silahlarla ilgili fazla bilgim yok kurmalı ve tüplü diye 2 model duydum bana yardımcı olurmusnuz hangisi daha iyidir ?

  • havalı tabancalar tufekler gibi işler. yani tuplu - yaylı -hava sıkıstırmalı. bunlar içinde bene en iyi ve uzun sure kullanılacak model hava sıkıştırmalı olan hw modelleri , gamo nun bu tip modelleri ya da yaylı sistem dianalar. bunların fiyatları bu markalar için 400 tl den başlıyor yukarı çıkıyor. ben kendim için alıcak olsam Weihrauch Hw 40 modelini alırım. uzun yıllar bozulmadan kullanılabilir ve atış hassasiyeti oldukça iyi bir tabanca. yaylı model alırsam diana p5 magnum alırım. sağlam ve estetik. aynı zaman da yaylı havalı tabancaların en guçlusu.tuple çalışan havalı tabancalardan da kendime alsam crosman c-11 ( ki 480 fps en hızlısı ) ya da walter cp 88 ( en estetik ve isabetli olanı 6 '' olursa super olur ) alırdım. bu ürünler bence en iyileri. karar sizin . daha önceden zaten bu konularda forumda fazlasıyla yazı yazıldı diye hatırlıyorum. onları da okuyunuz.


    hw 40 model havalı tabanca : http://www.yatagun.com.tr/deta…eihrauch_HW40=&ID=315


    diana p5 magnum havalı tabanca : http://www.yatagun.com.tr/deta…a_P5%20Magnum=&ID=234


    walter cp 88 havalı tabanca : http://www.yatagun.com.tr/deta…r_CP%2088%206=&ID=696


    crosman c-11 havalı tabanca : http://www.yatagun.com.tr/detay.asp?Crosman_C11=&ID=325

  • Önce teşekkür ederim . Fotolarına baktım tek tek benim aradığım model görünüm olarak walter cp 88 modeli çünkü gerçeğin bire bir aynısı gibi duruyor. Ama c-11 içinde en hızlısı demişsiniz oda aklımı çeldi :) Bide walter cp 88 bana biraz pahalı geldi sadece elimde bulunması için alıcam arada zevk için hedef bulup ateş edicem ama gözümede hoş gelsin istiyorum. Bana bu tarz bir silah önerirseniz çok sevinicem