Crosman 1077 + Paintball Tank

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Arkadaşlar merhaba.Crosman 1077'ye aşağıdaki modifiye kitlerini alırsam paintball tüpü bağlamam için yeterli olur mu ve bu işlemden sonra 1077'nin 625 fps'lik hızında bir artış sağlayabilir miyim? Bilgisi olan arkadaşların cevabını bekliyorum,aslında forumda bununla ilgili bir uygulama görmüştüm sanki;ama aradım bulamadım ;$.,


    http://www.archerairguns.com/P…APT&HistoryRemove=107


    http://www.outdoormarksman.com…596&products_id=82903

    • Official Post

    İkinci linkteki aparatı alır ve silahına takarsan oradaki fotoğrafta görüldüğü gibi 88gramlık tüple kullanablirsin, ama ben Regülatörlü PaintBall tüpü ile kullanacağım dersen ilk linktekinden alman gerekiyor ama uzağa gitme bunlar forum ilanlarında mevcut üstelik yeni.


    Crosman satılık crosman airgun akseuarları

  • Cevabınız için çok teşekkür ederim Mustafa bey. :)

    • Official Post

    Cevabınız için çok teşekkür ederim Mustafa bey. :)


    Eksik yazdığımı farkettim, paintball tüpünü takabilmeniz için her iki parçayada ihtiyacınız var, Paintball tüpünü alırken regülatörün kaç PSI lık olduğuna dikkat edin 850 PSI dan daha yüksek olmasın 1077 nin valf sistemini çok yakından incelemedim ama kaldırmayabilir.


    Hız artışı olurmu sorunuzun yanıtı ise ; kesinlikle evet ve üstelik belirgin dikkat çekici şekilde artacak, regülatör sayesinde her atışınız diğerinin aynısı, CO2 tüplerde sıcaklık farkı sıkıntısı da ortadan kalkar.

  • Alıntı

    Eksik yazdığımı farkettim, paintball tüpünü takabilmeniz için her iki parçayada ihtiyacınız var,


    Bunu kastettiğinizi anlamıştım.Ayrıca regülatör ve hız artışı ile ilgili bilgi verdiğiniz için de teşşekür ederim,artık aklıma takılan bir konu kalmadı :D

  • Bir düzeltme yapalım. Herhalde gözden kaçmış.
    1. linkteki parça, 88 gr Air Source tüpünü paintball tüpü yerine takabilmek için. Bu parça ile paintball tüpü kullanılamaz.
    Ayrıca, CO2 kullanılmaya devam edilecekse, hızda büyük bir artış olacağını düşünmüyorum.
    Daha geç soğuyacağı için hız düşümü daha yavaş olacaktır. Diğer taraftan atış sayısı kesinlikle artacaktır.

  • 1. linkteki parça, 88 gr Air Source tüpünü paintball tüpü yerine takabilmek için. Bu parça ile paintball tüpü kullanılamaz.


    Tam tersi amaç içinmiş yani 8| En iyisi parça imal ettirmek anlaşılan..Teşekkürler..