EVANİX AR 6

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • evanix ar 6 vovvvvvvvvvvvvvvvvv

    AA s510 22 cal twintube(43fpe)



    Hayatta iki şeyden korkarım, bir AIIah’tan, bir de AIIah’tan korkmayandan.

  • Tüm dostlar fikir ve görüşleriniz için sağolun,Kemosabe tüfeğini denerim bir ara sağolasın dostum.AT 44 den çok memnunum fakat olmuşken en hızlı ve güçlüsü olsun diyorum bi yerde sonu da yok bunun.Raptor her zaman beklerim Bursa'ya İstanbul'dasınız sanırım orada döneri iyi yapamıyorlar burada 10 numara beklerim.Saygılarımla...

  • Evet doğru söylüyorsunuz ama!


    Aldığım günden beri henüz bir problem çıkarmadı. Çıkarsada servisi dahi olsa yine oraya göndermem. Neden diyceksiniz en az servisin anladığı kadar içimizde abilerimiz var onlar sağ olsun yardımcı oluyorlar. T12 Glad ve Revo bu üç tüfeğide kullandım atış yaptım evet güzel hoş tüfekler. Ama bu tercih meselesi. ;rofl.;


    Bir çorlu buluşmasında bende Cem'in tüfeğinle bir kaç atış yaptım benimde çok hoşuma gitti.
    Güç olarak da gerçekten etkileyici.Hele ki o sesi tam anlamıyla büyüleyici.
    Görünüş olarak da hoş,bana göre en pratik yönü parmağınızı tetikten ayırmadan yeni atış için tüfeğin kurulabilmesi oldu.
    Fiyat olarak da sanırım makul fiyatı var.
    İmkanım olsa almayı düşünebilirim. :thumbdown:

  • Evanix bana ağır geldi açıkçası.Çok ta bi ahım-şahımlığı yok.Sürati beni etkiledi ama bi de estetık te olmalı ne bıleyım zevk tabii ki.